3.4.2013

REIMAN ALEKOODI + ESITTELYSSÄ VÄLIKAUSIHANSKAT

Tässä vielä vähän tarkemmin meidän Reima Tec + uudet välikausihanskat Askare rukkaset. Nyt keli on ollut jo plussan puolella ja iltapäivisin aurinkokin paistaa, välikausihanskat ovat olleet jo muutaman kerran käytössä, niin että alla on ollut ohuet pienet villalapaset.
Poika tykkää leikkiä vedessä, ja yhtenä iltapäivänä hän tuli ulkoa isän kanssa, joka sanoi, että nyt on hanskat läpimärät. Jännityksellä nappasin päälihanskat pois, ja alla olevat villahanskat olivat täysin kuivat, vaikka välikausihanskat oli täysin uitettu. Eli hyvin pysyi vesi poissa.
Muutenkin hanskat ovat tosi hyvät. Ne on helppo pukea, ja ne ovat notkeat kädessä. Kämmenosa ja peukalo on vahvistettu. Hanskoja saa kiristettyä niiden päällä olevalla velcronauhalla. Hanskojen sisäpuolella on velcrolenkki.
Hanskoissa oli seuraavat ominaisuudet:
- vedenpitävä materiaali
- tuulenpitävyys
- hengittävä materiaali
- kämmenvahvikkeet
- vedenpitävä hipora-välikalvo
- antibakteerinen X-Static TM-vuori
- voidaan kuivata kuivauskaapissa tai -rummussa

Näiss hanskoissa myös kulutuksenkesto pitäisi olla hyvä, ja se on ainakin meille tärkeä ominaisuus, heti tuon vedenpitävyyden jälkeen. Kokojutuista vielä sen verran, että mielestäni nämä ovat reiluhkoa kokoa, ja meille riittää kevyesti koko 1  2,5-vuotiaalle. Ja uskoisin, että tuo sama koko menee myös syksyllä.

Nämä Askare Reima Tec + -hanskat löytyvät TÄÄLTÄ.


Reimashopissa on nyt myös voimassa uusi alekoodi, eli -10% alen saa koodilla 038-3YTW-6DC4-GPW4 ja se käy myös outlet tuotteisiin. Niin, ja yli 120 euron ostoksille sa ilmaiset toimituskulut. :) Alekoodi on voimassa 2.4-16.4.
Ostoksille pääsee TÄSTÄ.

(mainoslinkkejä)



18 kommenttia:

  1. Näytti noi hanskat pienemmälle kuin viime vuoden, mutta pääsin mittaamaan viime vuotisiin ja sama mitoitus näissä. Meillä on viime vuodelta sellaiset oranssit/punertavat 0-kokoiset. Koot näissä on tosiaan erittäin reiluja sillä ne on vieläkin meidän 2v 8kk ikäiselle aika isot! Meillä niiden pukeminen on vielä vaikeaa joten vetskarilliset on mieleisemmät, mutta toki niitä oikein kunnon lätäkköleikeissä käytetään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli viime vuonna kans 0-kokoiset, mutta nyt ne on kyllä jo pienet. niissä oli hyvä se vetskari, mutta nyt jo tuo pukeminen sujuu paremmin, niin nämäkin saa jo ihan vaivattomasti käteen. :)

      Poista
  2. Mä oonkin jo odotellut ale-koodia Reiman hanskoja silmällä pitäen. Toivottavasti on hyvä värivalikoima! Pienille tarvitsen tummansiniset. Isoille sit jo hansikasmallista tummansinistä,mustaa,ruskeaa. Vedenpitävyys on supertärkeä ominaisuus,lisäks pitää istua käteen (pieneenkin) ja kestää kulutusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä se nyt on, ja vielä on reilusti aikaakin tuossa. :)
      Näissä on ainakin tosi huippu tuo vedenpitävyys, mutta tietenkään kovin pitkältä ajalta ei ole vielä tietoa kulutuksen kestosta. :) Mutta kertoilen kyllä sitten lisää näistä myöhemmin. Mutta ainakin nämä kommentit tässä postauksessa ovat kovin positiivisia, joten ainakin mulla on nyt odotukset huipussa näiden hanskojen suhteen. :)))

      Poista
  3. Meillä Reiman toppaversiot nousi poitsun talven suosikeiksi joten olen ajatellut josko tuollaiset nappaisi kevääksikin. Tänään ulkoili siskonsa vanhoissa pinkeissä ja hyvin kesti nekin vielä lammikkoleikit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama vika rahikaisella, ostin talveksi kahdet Reiman topparukkaset ja ne oli huiput, joten nyt sitten odotan näiltä samaa. Ja ainakin alku on ollut lupaava. :)

      Poista
  4. Meillä on pojalla ollut parina vuotena käytössä samanlaiset Reiman hanskat, ostin ne joskus käytettynä. Hyvin ovat toimineet. Nyt ostin kevääksi Molo Kidsin hanskat. Saa nähdä kummat ovat paremmat, Reimat vai MoloKidsit. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kertoilepas sitten millaiset ne ovat olleet, ja kiva olis kuulla myös vertailua, joten haastanpa sut tekemään kans hanskapostauksen!:)

      Poista
  5. Ihan parhaat hanskat, vasta pahan kulumisen myötä laskevat vettä sisään ja silloin onkin aika heittää ne roskikseen jo ulkonäönkin puolesta. Noilla saa huoleti lotrata lammikoissa, ei tarvitse erillisiä kurarukkasia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiva kuulla muitakin hyviä kokemuksia näistä! Tänään nimittäin taas "testattiin" (ja tietty viikolla pk:ssa) ja hanskat oli ulkoa ihan läpimärät mutta sisällä oli ihanan kuivat kädet. :) Ja noita lammikkoleikkejä ainakin täällä rakastetaan, joten hanskoilta vaaditaan nyt paljon. :)

      Poista
  6. Nämä on vaan niin parhaat hanskat, juuri kävin ostamassa taas viime viikonlopulla yhdet uudet Reimateckit, jopa hurjasti kokoa 4. :O Soviteltiin näitä tytön kanssa ja koko 4 istui vain jo paremmin, tosin tyttö onkin pitkäsorminen.

    Tänään sanoin päiväkotiin, että unohdetaan suosiolla nyt ne kurarukkaset kun eilisen päiväkotipäivän jälkeen kurarukkaset olivat sisältä niin märät etteivät ole edes vielä tänäänkään kuivuneet kokonaan kuiviksi, Reimateckit eivät ole meitä pettäneet ja sanoinkin päiväkotiin, että pitäkää vaan kurarukkasten tapaan meidän tytöllä noita tavallisia rukkasia, ne kun pitävät paljon paremmin veden kuin kurarukkaset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos on pitkät sormet niin kyllähän se tietysti vaatii tilaa. :) Hassua kun mainitsit, meillä nimittäin oli vuotaneet kans kurahanskat pk:ssa, ja pojalla oli alla litimärät topparukkaset, joten laitoin kans nämä nyt tilalle. Voi sitten heittää vesilintua niillä vuotavilla kurahanskoilla! :D

      Poista
  7. Ostin pari vuotta sitten ReimaTec -välikausihanskat pojalle ja ekalla keväisellä ulkoilukerralla rukkaset täynnä vettä... Ilmeisesti ovat parantaneet sittemmin laatua, kun näitä kehutaan, mutta en ole enää uskaltanut ostaa :(.

    En tiedä saako tässä mainostaa, mutta Kaksplus-lehdessä oli Reiman mainoksessa alennuskoodi heidän nettikauppaansa, jolla saa vähintään 30 € ostoksista 10 euroa alennusta ja ilmaiset toimituskulut. Koodi on 003-SLCY-X1XY-33CR. Itselläni oli vain pikkuhankintoja, niin tämä antoi tuntuvamman alennuksen :).

    Hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän se pettymys tietysti jättää epäluulon, en varmaan itsekään ostaisi jos olisi noin käynyt. Meillä kävi noin Popin rukkasille, jotka palautin, ja en ole niitä sen koommin ostanut. Meillä ei ole ollut tätä mallia aiemmin, mutta niistä "baby hanskoista" on kyllä hyviä kokemuksia, ja nyt on kyllä tähän postaukseen moni näitä kehunut, joten odotan kyllä että ovat hyvät, ja siltä ne ovat nyt käytössä tuntuneetkin. :)

      Ja saa mainostaa ja vinkata alekoodeista! Minä ja varmasti moni muukin niistä aina ilahtuu! Kiitos sinulle tästä vinkistä! :))))

      Poista
  8. Meillä oli viime syksynä kahdet tuollaiset Reimatecit tytöllä käytössä ja aina oli pitänyt veden, huippulaatua! Onneksi menevät vielä tämän keväänkin. Myös talvella Reimateckin toppakintaat nousivat tyttäreni suosikiksi. Tähän kevääseen hommasin tytöille Popin vk-kintaat, testataan kuinka käy, aiemmin meillä ei niitä ole ollut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin mittailin, että nämä varmasti mahtuvat vielä syksylläkin, koko on aika reilu. Ja sama juttu, meilläkin oli talvella nuo Reiman topparukkaset, ja olivat kyllä tosi hyvät. Itseasiassa meillä oli sellaiset myös edellistalvena. :D
      Jos jaksat/muistat/viitsit niin tule kertomaan millaiset on nuo Popin hanskat! Mua ainakin kiinnostaa aina nää käyttökokemukset kun hanskat on aina kuitenkin tosi kovassa käytössä. :)

      Poista
  9. meillä on nyt topkympissä vkrukkasten osalta juurikin tänmalliset reiamtecit ja topparukkasista everestin omat. icepeakit, minymot, jonathanit ja lennet ei kestä 5&6v käytössä enää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kuulla, että nämä ovat niin hyvät kuin olen tässä arvellutkin lyhyen käytön perusteella. :) Tänään oli juuri taas lätäkköuittamisesta ihan märät kanskat ulkopuolelta,, mutta kuivat kädet sisällä. :)
      Noita muita merkkejä meillä ei ole ollutkaan, mutta jotkut Stadiumin rukkaset meillä oli, ja ne olivat kyllä kans aikas hyvät juuri vedenpitävyydeltään. :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)