19.12.2012

VILLAHOUSUT KOTIIN

Millaisia vaatteita teillä käytetään kotona? Meillä poika viihtyy usein trikoo asuissa, jotka usein ovat esimerkiksi Mini Rodinin tai Polarn O. Pyretin, tai sitten mitä sattuu. Joskus ollaan jopa yöpuvussa. ;)
Jokin aika sitten Sinin tai Riikan vinkistä innostuneena tilasinkin meille kotihousuiksi Johan villaleggarit. Nämä housut ovat merinovillan ja puuvillan sekoitetta, joten ne eivät kutita yhtään ja ovat myös ihanan ohuet. Lisäksi ne ovat vielä lämpöiset, ja poika onkin tykännyt niistä tosi paljon, ja näitä voin kyllä suositella muillekin. :)

Paita ekassa kuvassa on Anive for the Minors ja sen tilasin Oiidesign.se nettikaupan joulukalenteritarjouksesta. Pöllöpaita vikassa kuvassa on Aarrekidin.


PS. Ilmoitan Silverjungle tähtihousujen voittajan pian, joten pysykää linjoilla.. :)

13 kommenttia:

  1. hienot ja meille ei koot riittäneet.. no onneksi popista löytyy..huh ja helpotus..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö riittänyt? Höh. :( Onneksi saitte sitten muualta, mä luulen että nämä ovat vielä ohuemmat kuin ne Popin. :)

      Poista
  2. meillä pojat hengaa kotona pakkasilla kaiket päivät villahousuissa ja -paidoissa, mutta meillä vetääkin aikalailla. nuo on ihanat nuo johan leggarit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on sellaiset, että luulen että juuri sä tykkäisit, ja sopivat hyvin muiden kanssa. Testattiin eilen myös ebbejän kanssa.:)

      Poista
  3. Voi mäkin katsoin tuota pisarapaitaa joskus, että ompas hauska!Millaista mitoitusta se on/mikä koko Epulla on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta tää ko. paita on ainakin saman kokoinen Popin paitojn kanssa, otettiin tästä 98. :)

      Poista
  4. Kiva vinkki! Meillä on yleensä isompi yläosattomissa ja keskimmäinen alaosattomissa kotona. Ja pyjamassa iltapäivään. Ainoa jolla on jokseenkin oikeat vaatteet on pienin. Nuo housut vaikuttavat kyllä tosi kivoille.
    Ihana toi pisara-paita. Olen sitä myös ihaillut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nno kyllä sekin on tuttua. :D Ja huomenna mä ja Eppu ollaan ihan taatusti yöpaidassa iltapäivään asti!:D
      Pisarapaita sopis kyllä teillekin hyvin! :)

      Poista
  5. Meillä lapset on pyjamissaan niin kauan kuin mahdollista ja sitten vaihdellaan jotain trikooasua tms. päälle. Nuo leggarithan voisi olla hyvät kun meillä etenkin näillä pakkasilla on sisälläkin viileää. Tänään mittari näytti ulkona -16 ja sisällä saman verran plussaa. Tosin sisätila onkin nyt pari astetta normaalia pakkaspäiviä alhaisempi kun pääsi öljy loppumaan enkä päivällä ollut kotona puilla lämmittämässä. Mutta siis onko teillä kumpi koko noista leggareista 90 vai 100? Onko siis millaista mitoitukseltaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu täällä!:)
      Meilläkin on sisällä viileähköä, tosin halutaan pitääkin niin mielummin kuin liian kuumana, koska täällä on sitäkin vikaa ollut joskus. :)
      meillä on leggareista toi 100cm, Epulla on aika pitkät jalat ja se on meille ihan sopiva. Kurkkasin vielä tuonne sisälappuun ja siellä lukee että tuo 100cm vastaa kokoa 98/104cm. Noi pysyy myös hyvin jalassa myös hoikkeliinilla. :)

      Poista
    2. Parempi liian viileä kuin kuuma ainakin öisin! Tuota kokoa mä vähän pelkäsinkin kun näytti olevan loppunut. Täytyy miettiä kuitenkin josko tuolle tytölle tilais :) Kiitän siis tiedosta!

      Poista
  6. Tuo paita on ihana, mun pitikin kysyä että mistä se on! :)) Joku Epun auto on jäänyt tänne, N tuli tuomaan sitä ja hirveän hädissään kertoi että se on Epun auto <3 Ja sängyssä kertoi että Eppu on töissä xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No Oiistahan se.. et varmaan ylläty!:)))

      No sekö oli se auto juttu mitä mä en ymmärtänyt, voi ei... :-/
      No mutta tehdään vaihtarit pian, Noankin unohtunut auto on edelleen täällä :D

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)