12.12.2012

PIENI ANKANPOIKANEN

...polskutteli veessä. Olen joskus aikaisemminkin kertonut täällä blogissa Epun uimaharrastuksesta ja tässä taas muutamia kuvia pienestä vesipedosta. Aloitimme vauvauinnin pojan ollessa alle puolivuotias, ja tätä harrastusta on jatkettu siitä asti. Viime keväänä poika oppi uimaan ilmalla täytettävän uimaharjoittelupuvun kanssa, ja siitä lähtien hän onkin rakastanut uimaharrastustaan. Toki poika ennenkin piti vauvauinnista, mutta se oli enemmänkin sellaista läiskyttelyä.
Valitettavasti sairastelut ovat jonkin verran rajoittaneet viikottaisia uintikertoja nyt syksyn aikana, mutta muuten poika ja isä ovat käyneet uimassa säännöllisesti. Seuraava vaihe tästä onkin varmaan sitten noiden puvun ilmasäiliöiden vähittäinen tyhjentäminen. Tätä pukua kyllä pitää kehua, koska sen avulla lapsi saa hyvän ja luonnollisen tuntuman veteen.

Löytyykö sieltä muita innokkaita uimareita?









20 kommenttia:

  1. Molskis ♥
    Me oltiin Eevin kanssa myös vauvauinnissa, mutta Aatun kanssa se jäi. Käydään kyllä aina silloin tällöin uimassa koko porukka ja lapset kyllä tykkää uimisesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molskista polskista! :) Niin kai se on, että ekan kanssa sitä tulee testattua kaikkea. :)

      Poista
  2. voi kun söpö.. en saa äitipisteitä, koska emme ole harrastaneet..

    VastaaPoista
  3. Meillä poika ei ole koskaan uinut, vaikka tykkää vedestä paljon. Puuttuu vaan lähialueelta se uimahalli :/

    Kivoja kuvia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmitus! Mutta kyllä sitä voi ammeessakin polskia, tai vaikka kesällä altaassa.:) Ja meillä kesäisin pihalla puhallettava allas kovassa käytössä :)

      Poista
  4. Vastaukset
    1. On se edelleen!:D Mennäänkö lounaalle maanantaina? :)

      Poista
  5. Suloinen polskuttelija! Meillä lapste ei vissiin ikinä oo käynny uimahallissa. Eikun onhan Tellu uimakoulussa päässyt nauttimaan!

    VastaaPoista
  6. Suloinen vesipeto! Käydään aina välillä koko perheen voimin uimahallissa, ja pojat tykkää kovin! Isompi poika 3v ui vähän jo kellukkeiden kanssa, ja molemmat ovat tottuneita sukeltajia. Varsinaisessa vauvauinnissa käytiin vain esikoisen kanssa, kuopus ollaan totutettu veteen omin avuin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, teillä mennään jo kellukkeilla! :)
      Juu, ei siihen uimaan oppimiseen uimakoulua välttämättä tarvita, mutta meillä tuo toimii hyvänä kimmokkeena käydä siellä uimassa, muuten ei tulisi käytyä niin säännöllisesti. :)

      Poista
  7. Ihana Eppunen! Meillä molemmat tytöt ovat polskineet 4-5 kuukauden iästä lähtien. Vajaa 3 -vuotias ui kellukkeiden ja räpylöiden kanssa sujuvasti. Pelkkien räpylöiden kanssa osaa uida jo pieniä matkoja. Jos teillä ei ole räpylöitä, niin suosittelen kyllä niitä mukaan samalla, kun puvusta vähentää ilmaa, sillä niiden avulla lapsi saa potkimiseen uutta voimaa.

    Tuli muuten puvusta mieleen, kun sukulaislapsi sai tuollaisen uimapuvun lahjaksi, niin hän leikki sen kanssa raskaanaolevaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiitos räpylävinkistä! Täytyy välittää tuo tieto miehelle heti, sellaiset voisi kohta hankkia nimittäin.:)
      Ja tuo puku on kyllä kuivalla maalla aika koomisen näköinen, juuri kuin raskausvatsa :D

      Poista
  8. Meiltä ainakin löytyy innokas uimari. =) Ollaan käyty pojan kanssa ohjatussa uinnissa siitä asti kun oli noin 4kk vanha. Edelleen käydään ja käydään ainakin kevätlukukausi vielä. Tykkää altaan reunalta hypätä sukelluksiin ja muutenkin on innoissan. ♥ Meidän uintijärjestäjä ei ole koskaan tuollaisesta uimaharjoittelupuvusta maininnutkaan. Näyttää tosi näppärälle ! Mistä sellaisia voi hankkia ja suunnilleen mihin hintaan? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teilläkin siis innokas uimari!:)
      Tuo puku on Arean valmistama ja muistaakseni tilattu netistä. Palaan vielä asiaan ja lisään tänne perään mistä niitä saa ja mihin hintaan. Myös jotkut uimaseurat myyvät noita, muistaakseni meidän uimakoulustakin niitä saa.:)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)