29.10.2012

TICKET OUTDOOR TALVISETTI

Ticket Outdoor (ent. Ticket to Heaven) lahjoitti meille jo täällä kerran nopsaan vilahtaneen haalarin sekä pipon ja hanskat talveksi. Poika on nyt 91cm pitkä ja haalarit reilua kokoa niin otimme talveksi 92cm Snowbaggie suit haalarin. Olin vähän huolissani, osuuko koko kohdilleen, ja onko haalari liian leveä pojalle, koska Ticket on tunnetusti reilua kokoa. Mutta nyt ainakin näyttäisi, että se reiluus on lähinnä kokopituudessa (olka-helma), mikä on vaan hyvä juttu. Ja tässä mallissa on vielä ne kaksi vetskaria, joista minä tykkään henkilökohtaisesti tosi paljon. ;) Meillä on kakkoshaalarina Mini Rodinin talvihaalari, joka on tunnettu kapeudestaan, ja kun vertasin näiden kahden haalarin mittoja hämmästyin. Mutta näistä mittajutuista teen ihan oman postauksen myöhemmin.
Tuo haalari on todella muhkea ja lämmin, joten näillä pienillä pakkasilla alle ei tarvitse laittaa paljoakaan. Mutta koville pakkasille meillä on sitten alle sopiva villahaalari, jonka ostin jokin aika sitten, ja josta teen myös oman postauksen myöhemmin.

Näin lyhyellä käyttöajalla on vielä vaikea tehdä kunnon arviota haalarista, joten palaan tähän aiheeseen vielä uudemman kerran, mutta muutaman huomion haluan jakaa kanssanne jo nyt. Tässä haalarissa oli kahden vetoketjun lisäksi hihoissa  hyvät nappikiristyssysteemit, joiden avulla hanskat pysyvät käsissä, ja tämä on mielestäni yksi maininnan arvoinen juttu. Toinen hyvä juttu oli etulistan alle tuleva ns. tuplalista, joka kiinnitettään ennen vetoketjun sulkemista nepeillä. Näin ollen tuuli sekä kylmä eivät pääse rinnan ta kaulan alueelle. Kolmas hyvä juttu olivat kumiset jalkalenksut, jotka eivät kulu helposti puhki kuten kankaisille usein käy. Muutenkin haalarin kangaslaatu tuntuu todella laadukkaalta näin näppituntumalta (ja näitä kankaita on kyllä tullut hypisteltyä). Aiommekin ottaa tämän haalarin päiväkotikäyttöön, jossa se joutuu kovalle käytölle. Muita tämän Snowbaggien speksejä ovat 8000mm (joka tarkoittaa vedenkestävyydessä ns. high leveliä). Myös hengittävyys on 8000, saumat on teipattu ja haalari on tietenkin myös tuulenpitävä.
Tässä hieman fiiliskuvia haalarista käytössä, ja jos joku tykästyy tuohon Ticketin tähtipipoon, kannattaa pysyä linjoilla, sillä arvonta alkaa huomenna! :)

Pssst.... Ticketin nettikauppa löytyy TÄÄLTÄ ja siellä on myös hyvä Outlet joka kannattaa tsekata!:)












40 kommenttia:

  1. Täällä on ainakin yksi pipoon tykästynyt :) Meillä on Molo Kids haalarissa kumiset lenksut ja ne ovat kyllä paljon paremmat, kuin Popin haalarissa olevat kuminauhat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, muistinkin, että meillähän on myös yhdet Molon vk-housut, joissa on nuo samanlaiset lenksut, ja ehjänä ovat pysyneet, eli hyvät on! :)
      Arvonta starttaa huomenna!=)

      Poista
  2. Nätti haalari, eikä todella näytä niin säkille, kuin merkin haalarin kuvittelisi näyttävän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on tosi kiva, ja sinisen sävy ihan täydellinen tumma navy. :) Ja ei ole yhtään niin baggy kuin luulin, ja vaikka haalarin nimi on Snowbaggie. :)

      Poista
  3. Ihanat kuvat taas ja ei meillä olekaan sama haalari. Tykkään!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja teillä on varmaan se isompien haalari, meille tuli tämä kun tuo poika on vielä niin pieni. :)

      Poista
  4. Meillä myös ekaa kertaa ticketin toppahaalari käytössä tänä talvena. Sama malli kuin teillä mutta raidallinen, muutaman päivän käytön jälkeen olen tyytyväinen. Haalari ei vaan taida mennä koko talvea, nyt juuri sopiva, haalari siis 92cm ja pojalla suht koht saman verran mittaa ellei enemmänkin. Haalari on tosiaan reilu niska-haara-mitaltaan kun taas meijän poika pitkäjalkainen joten lahkeet tulee jäämään ekana liian lyhyeksi. Kokoa isompi haalari oli taas niin suuri säkki juuri tuosta niska-haaramitasta ettei sitä voinut kuvitellakaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, se raidallinen oli tosi nätti! Saa nähdä miten käy meillä, E. on myös aika pitkäjalkainen, mutta tässä oli kyllä reilusti tuota kokopituutta, enemmän kuin Mini Rodinin 92/98 haalarissa, niin oletan että tämä menisi koko talven meillä. :)

      Poista
  5. Suloinen setti. Meillä piti olla haalariasiat kunnossa, mutta isoja olivat. Eilen tilasin tuon haalarin beigenä vauvalle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tästä me tykätään tosi paljon! Mua alkoi itseäni huolestuttaa meidän Mini Rodinin haalari, koska se näytti tähän verrattuna tosi lyhyeltä. Noh, onneksi se on ns. kotikäyttöön, että ei ole niin vaarallista. :) Se beige oli tosi ihana, olisin halunnut sen, mutta luulen ,että päiväkotikäytössä olisi ollut likainen(?) tai ainakin me ollaan saatu aika hyvin sotkeuttua toi meidän punainen vk-haalari siellä ;-D

      Poista
    2. Tuossa haalarissa on kyllä tosi kivoja värejä. Se grafiitin harmaa oli livenä niin ihana että melkein sorruin ostamaan, mutta 2 haalaria pojalla saa riittää kotihoidossa. :)

      Poista
  6. Ihana haalari ja asusteet! Patrikilla oli joskus päälle 1v Ticketin babybaggie ja olin kyllä todella tyytyväinen laatuun! Jostain syystä ei ole tullut sen jälkeen enää ostettua kuitenkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, näistä me kyllä tykätään! :)
      Meillä onkin nyt ekaa kertaa Ticketin talvihaalari, vk-haalaria, takkia ja rubbereita + plain raineja ollaan kyllä käytetty, mutta ei koskaan näitä, niin jännä nähdä miten tämän kanssa menee talvi. :)

      Poista
  7. Tosi kivan näköinen haalari kyllä. :) Koko asu muutenkin.

    Moloissa kans kumiset ne lenksut ja on kyl tosi hyvät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä kyllä kiva! Ja totta, ne kumiset jalkalenksut on kyllä hyvät, eivät mene heti puhki, jos ollenkaan(?). Ainakin meidän vk-housuissa ovat kestäneet hyvin. :)

      Poista
  8. Ihana haalari ja hyvät kuvat. Ticksua parempaa pk-haalaria ei olekaan. Viime talvena Nöpöllä oli Ticketin sydänhaalari koko ajan, mutakeleistä pakkasiin ja edelleen menee melkein uudesta. Kaikki kauheat mutaläntitkin sain polvista normipesuissa pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos! Meillä tämä on eka Ticketin talvihaalari, joten nyt sitten nähdään millainen tämä on. Ainakin tuo tumma väri on meille hyvä kun tuo poika on aika Rapa-Ripa. :-D

      Poista
  9. Kyllä kyllä, kiva setti poikasella! Ja tuo pipo on kyllä mukavan "reipas". Meillä on myös tiksua talveen, ollut joka talvi. Ihan on ns. luottokamaa jo. -Tiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jess, heti kun näin tuon pipon siinä Ticketin talvikuvastossa, katsoin että tuo on kyllä ihan meidän näköinen. :)
      Me ollaan ihan ekakertalaisia näiden Tiksun talvikamojen kanssa. Nyt sitten nähdään onko yhtä hyvä kun kaikki kehuvat!;)

      Poista
  10. Ihana setti! Multa pääs täällä "pieni" apua-parkaisu noita kuvia katsoessani. Pikkutäryn haalari kun on koko 98 eli taitaa olla melkoisen jätti! Mitä lie päässä liikkunut, kun saatiin haalari. Poikahan ei sovituksista tykkää, mutta nyt taitaa olla pakko taistella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä vielä säikähdä, kannattaa sovittaa ensin! Ja oliko teillä tämä malli vai se "isompien" jossa on vaan yksi ketju? Sekin voi meinaan vaikuttaa kokoon!

      Poista
    2. Sama malli meilläkin ja haaruset roikkui polvissa jos taistelun tohinassa oikein tulkitsin! No onneksi lapsilla on tapana kasvaa :)

      Poista
  11. Ihanat kuvat! Tiksu on hyvä. Meillä ollut kaksi Baggie Nordicia ja ehdottomasti suosittelen. Ei jälkeäkään käytöstä, vaikka olleet ainoat haalarit käytössä. Niin ja päiväkotikäytössä myös. Meillä koko 86 sopi noin kaksivuotiaalle eli vastasi kokoa 92 cm jokunen vuosi sitten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Siis mitä, mitä, ollaanko me nyt itse ainoat jolla on Ticketin haalari ekaa kertaa talvella?:D Kaikkea muuta Ticketiä ollaan kyllä kokeiltu, mutta nyt sitten kokeillaan tämä kovassa käytössä, eli päiväkodissa.:)
      Mun mielestä tämä on nytkin melkein yhtä numeroa isompaa kokoa. :)

      Poista
  12. Mun mielestä ainakin pari vuotta sitten tuo kaksvetskarimalli (babymalli) oli pienempää kokoa kuin yksvetskarimallia, mut onkohan enää? Jousuin silloin ottamaan meidän isokokoiselle 1v:lle koon 86cm. Nyt kun kaivoin sen esiin nykyiselle 1v:lle (pojilla siis vaan kahden viikon (ja kahden vuoden) ikäero), se onkin hänelle reilu. Nyt pitää miettiä pärjätäänkö sillä vai pitääkö hankkia pienempi. Toisaalta varmaan vasta lopputalvesta liikkuu ulkona. Nyt lähinnä nukkuu Ticketin toppapussissa (ja ohuemmassa haalarissa) tai istuu rattaissa toppapussissa.

    Mä oon ollu tosi tyytyväinen noihin Ticketin toppiin. Ovat oikeasti muhkeita verrattuna muihin meillä käytettyihin toppiin ja säilyneet tosi hyvinä koko talven käytön jälkeen eli ainakin meillä on jäänyt pikkuveljelle aivan kuin uusi haalari jo kahdelta talvelta. Pikkupakkasilla alla on ollu vain ohuet trikoovaatteet ja kovemmilla pakkasilla sit villahaalari väliin (joko itse tekemäni tai Ruskovillan).

    Tänä talvena meidän pikkupojilla (1v ja 3v) on mun superherkkusuosikit eli ruskeat Ticketin toppahaalarit. Toisella siis veljen vanha kaksvetskarimalli 86cm ja toisella viime talven alesta ostettu Baggie Tough suit 104cm (poitsu n.102cm). Koko oli oikea valinta, vaikka pitkään mietin 98cm:n ja 104cm:n välillä. Menee varmaankin koko talven. Viime talveksi olin ostanut 92cm:n ja se jäi kyllä lopputalvesta liian lyhyeksi.

    Toi pipo on pakko saada! Kivat kuvat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri näin, tämä on myös tosi muhkean tuntuinen, mikä on hyvä, koska sitten jää sitä ilmaa väliin, eli on myös tosi lämmin. Nyt meillä oli alla vaan ihan ohut puuvillainen haalari eikä muuta, ja hyvin tarkeni. Talvella sitten lisätään yksi kerros väliin. :)
      Mä en oikein tiedä miten toi kokopolitiikka menee, eli kumpi on isompi yhdellä vai kahdella vetskarilla. Mutta ainakin tämä on melkein yhtä kokoa isompi. :)
      Ja tähtipipoa suosittelen, huomenna alkaa arvonta ja näitä pipoja oli vielä myös muutamassa ulkom. nettikaupassa. :)

      Poista
  13. Kivan näköinen setti.
    Nyt on ensimmäinen talvi pitkään aikaan, ettei meillä ole ticketiä käytössä. Laatu on ollut ihan hyvää, mutta ei kuitenkaan koskaan mitenkään ylivoimaista muihin merkkeihin nähden, paitsi cupcaken viimeisimpään vetoon ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toivotaan nyt että tämä kestää hyvin koko talven päiväkodissa, ainakin tuntuu hyvältä. Meillä oli kans viime talvena Cupcaken haalari, mutta jouduin palauttamaan sen. Harmi, koska se oli muuten oikein hyvä haalari, mutta neppien kanssa oli ongelmaa.

      Poista
  14. Kivoja kuvia! Pipoarvontaa odotellessa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:)))) Ja pipoarvonta alkaa aamulla!=)

      Poista
    2. moikka, meillekkin kelpais se ticketin pipo, hieno on :)saako osallistua arvontaan? t.Noora, noora.hottinen@live.fi

      Poista
  15. Ihana pipo! Onko pakko valita koko, meillä olisi jokaiselle kyllä käyttäjä? :D Mutta jos joku pitää sanoa niin 4. Kahdella arvalla mukana. :)

    VastaaPoista
  16. No just, se hyppäsi jostain syystä väärään poikkaan. Et varmaan julkaise sitä, niin mä käyn kirjoittamassa ihan oikeaan lootaan! :D Kiitosh... J

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, käy vielä laittamassa tuonne oikeaan kohtaan, että arpasi tulee varmasti mukaan! :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)