14.10.2012

Poika ja ilmapallo

Kävimme perjantaina pitkästä aikaa neuvolassa ja saimme taas uusia mittatietoja, joten kirjottelen näitä myös itselleni muistiin. Tällä hetkellä pojan strategiset mitat ovat 91cm, 12,1kg ja pään ympärys tasan 50. Eppu puhuu kahden ja kolmen sanan lauseita, osaa piirtää ja rakentaa sekä potkia palloa. Eli ihan vaan perusjuttuja katsottiin. Kaikki kehuvat aina kuinka hienosti poika pitää kynää kädessä, ja nytkin uusi terveydenhoitaja mainitsi asiasta. Mutta pojalla onkin varmaan joku sukurasite tuohon piirtämiseen. Ja värittämiseen. Muutenkin käynti meni aika sujuvasti, eli ei mitään erikoista, mutta mukava on aina saada tietää noita pituustietoja kun sitä on itse vähän hankala mitata.
Negatiivista oli se, että meidän neuvolan terveydenhoitaja oli taas vaihtunut, mutta positiivista oli se, että uusi terveydenhoitaja oli tosi mukava ja heti ihan "kartalla" kaikista asioista. Aina näin ei nimittäin ole ollut, ja meidän neuvolassa nämä terveydenhoitajat valitettavasti ovat vaihtuneet tiuhaa tahtia koko meidän 2-vuotisen neuvolauran ajan. 
Kävimme samalla reissulla hoitamassa myös muita asioita ja ulkona syömässä pikaruokaa. Hyi-hyi meitä. ;) Kyseenalaisesta ruoasta huolimatta sieltä sai kivan ilmapallon (immun ;) jonka kanssa olikin sitten mukava touhuta. Nyt täällä alkaakin näyttää ihan syksyiseltä....

Beanie: OIKUKAS / coat: POPUPSHOP / jeans: MINI RODINI / shoes: CROCS. 
















19 kommenttia:

  1. Mä en muista yhtään minkä kokoinen tuo meidän poika oli tossa iässä, onneksi on neuvolakortti josta voi mittoja käydä tarkistelemassa (jonka aion muuten säästää, kiva sitten pojan aikuisena "verrata" itseään ja omia lapsiaan). :)

    Kiva asu, hauskat varsinkin nuo vähän löpöttävät farkut! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu, kyllä mä senkin aion säästää, ja mulla on jopa oma ikuisuuden vanha korttikin vielä tallella. :)

      Nuo löpöttävät farkut ovat Mini Rodinin Santiago slimit, eivät siis kovin slimmit koossa 92/98. ;) Mutta onneksi menee vielä se pienempikin koko, jos tarvitaan oikeasti slimmejä. :)

      Poista
  2. ihania syksyisiä kuvia. Vaarallisia tämmöiset kyllä, koska huomasin että meillä on oikukkaan kokoinen tupsupipo aukko meidän kaapissa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!=) Toi pipo on tosi hyvä ja pysyy paremmin päässä kuin Aarrekidin vastaava tupsupipo. Ollaankin pidetty tuota pipoa nyt paljon. Itse ostin tuon MIniq:sta, mutta varmaan noita muutkin myyvät. Suosittelen!:)

      Poista
  3. Ihanan värinen tuo pipo! Me saatiin neuvolasta viimeksi ihan samat mitat :) Meillä tosin tuo kynän (eikä lusikankaan) käyttö ole vielä kovin sujuvaa kun poika ei oikein tiedä kumpaa kättä käyttäisi. Vaihtaa alle minuutin välein aina kädestä toiseen kunnes ilmeisesti turhautuu ja lätkäisee lähimmälle aikuiselle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on aika syksyinen!:) Saitteko? Hauskaa, meillä on samankokoiset pikkumiehet, ja aikas saman ikäisetkin muistakseni (?) :)
      Mä luulen, että noi taidot vaihtelee paljon tuossa iässä, kun tuttu poika samanikäisenä puhui kuin aikuinen. Meillä on ollut nämä fyysiset taidot ehkä etunenässä. :)

      Poista
  4. Voi miten söpö Eppu!Takkihan näyttää just sopivan kokoiselta, kiva juttu!

    VastaaPoista
  5. Ihana asu jälleen kerran! Nuo kengät on parhaat;) Sisullekkin nuo, kaapissa vielä odottavat, kun en ole edes ajatellut, että niitä voisi jo käyttää. Vaikka käyttäähän se Tretornin vuoritennareitakin jo ja eihän noissa ole karvavuorta tai mitään edes. Kaivampa ehkä meillekkin käyttöön;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:))) Noi kengät on kyllä aika humoristiset, ja poika itse tykkää niistä kovasti. Hyvä siis että ostin ne sitten sinisten sijasta, joita ensin katselin.:)
      Juu, kannattaa ottaa käyttöön vaan, mä jotenkin ajattelin että ne onkin vk-kengät ja ollaan pidetty niitä nyt jo.. en ole kyllä ihan varma, mutta ei ne ainakaan kuumat ole. :)

      Poista
  6. Mekin saatiin tytölle ihan samat mitat... 3-vuotis neuvolassa! kirppu mikä kirppu! Pipo mätsää hauskasti vaahteranlehtiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta eikös tytöt olekin aina vähän pienempiä(?) :)
      Juu, tuo on "the syksypipo" ja se päässä voi hyvin maastoutua lehtikasaan ;-D

      Poista
  7. Hyvin samankokoinen kuin meillä poika 2v :)

    VastaaPoista
  8. Meillä on varmaan vähän isokokoinen poika,kun ikää lähemmäs 10 kuukautta ja painoa ainakin 11 kiloa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en mä nyt tiedä, lapset on eri kokoisia eri vaiheissa, ja meillä tuo paino vähän laahaa. Ja jos on tulossa oikein pitkä ja raamikas mies niin pitäähän olla sitä painoakin sitten enemmän. :)

      Poista
    2. Juu,niinhän nuo on. Se voi kyllä olla,että tuleekin pitkä ja raamikas..kun ei hänen isäkään kovin pieni kokoinen ole :D

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)