19.10.2012

Ostoksia, tähtiä ja pieni alevinkki

Varmaan moni on tänään huomannut Alex&Alexan Be Our Buyer kampanjan, ja ehkä jo tilannutkin sieltä jotain. Tuo kampanja on sellainen, jossa Alex&Alexa kokeilee uusia merkkejä, ja myy niitä -50% ovh hinnasta. Näin he myös näkevät, mitkä merkit ovat suosittuja, ja ottavat sitten suosituimpia myyntiin. Ostajat voivat taas tehdä huippuihania löytöjä vähän edullisemmin. Ja noista kampanjoista voi myös itse löytää jonkun uuden hyvän merkin, jota ei ole ennen kokeillut.

 Edellisellä kerralla tilasin pojalle vastaavasta BOB -kampanjasta Oh Baby London tähtikuosisen puseron, housut sekä leggarit, lähinnä päiväkotikäyttöön tai kotiasuksi. Ostin kaikki koossa 2Y, mutta valitettavasti sarjan leggarit olivat niin lyhyet, että ne olivat pienet pitkäjalkaiselle pojalle, ja ne lähtivätkin heti kaverin pienemmälle tytölle. Swetaripuku oli kuitenkin aika hyvä, ja se jäikin meille käyttöön kotiasuksi. Meillä ei ole ennen ollut mitään tältä merkiltä, joten oli myös mielenkiintoista nähdä millaisia vaatteet ovat.

Pari viikkoa sitten samaisessa kampanjassa oli tarjolla mm. NUI ORGANICS merkkiä, josta sitten tilasin meille talveksi silkkivillaisen välikerraston sekä neulehupparin. Taas ostin kaikki koossa 2Y, mutta jälleen kerran yksi neulehuppari oli liian pieni, muut sopivia. Harmi, koska tuo neulehuppari oli todella kaunis. Tuossa välikerrastossa, jonka pidin, oli aivan mahtava laatu, 80% villaa ja 20% silkkiä. Ei kutita yhtään, mutta lämmittää. Myös tuo neulehuppari olisi ollut aivan mahtava, mutta ei voi mitään. Kannattaa kuitenkin käydä kurkkaamassa NUI Organicsin nettisivut, heillä on todella kauniita vaatteita ja mahtavat laadut. Ja jos tämä merkki ei ole teille tuttu, TÄÄLTÄ löytyy lisää tietoa. 

Tänään alkoi taas kerran uusi Be Our Buyer kamppis, ja tarjolla oli tällä kertaa Mini & Maximus, BangBang Copenhagen sekä Cyd & Emma merkkejä. Laitoin taas pienen tilauksen menemään, mutta näistä sitten lisää kun ne saapuvat. Tämä kampanja kestää taas neljä päivää, ja siihen pystyy osallistumaan niin, että jättää sähköpostiosoitteensa TÄNNE. Sen verran pitää kehua tuota Alex&Alexaa, että vaikka nettikauppa sijaitsee Briteissä, he korvaavat palautuksen 23 euroon asti. Ja lisäksi jos tilauksen arvo on yli £70, toimituskulut ovat ilmaiset.
Tässä alla vielä muutamia kuvia meidän ostoksista.

Sweater & pants: OH BABY LONDON / knit top & pants: NUI ORGANIC / blanket: AARREKID. 












11 kommenttia:

  1. Toi tähtikuosi on kyllä ihana! Nää BOB:it on vähän ärsyttäviä kun ei ole oikeasti uusille vaatteille mitään tarvetta mutta kuka nyt pystyy vastustamaan 50 % alea... :D

    VastaaPoista
  2. Oot ihan oikeassa, näitä on aika vaikea vastustaa.:) Ja varsinkin kun noi myytävät jutut on usein tosi hyvin valittuja ja kivoja.:-)

    VastaaPoista
  3. Nää on kyllä parhaita kamppiksia!Innolla odotan meidän pakettia!Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, ja kun tavara ei ole mitään edellistä sesonkia tai jäämiä, vaan ihan uutta mallistoa.:) Mä en malta odottaa, tulisipa se äkkiä!
      Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  4. Voi, miten ihana tähti (yö?)puku! :) Meillä on nuo tähdet nyt vähän väistymässä, mutta tuo olisi kyllä ihana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sitä yökkärinäkin käyttää, mutta ehkä se on vielä vähän paksu siihen. Varmaan joku "playsuit" olis sitten oikea kuvaus (?) :) Ja näitä oli myös haalareina pienemmille, mutta meille ei riittänyt koot, kun isoin oli 12-18M. Tämä siis se kokopuku/haalari: http://www.ohbabylondon.com/index.php?act=viewProd&productId=871

      Poista
    2. Ahaa, okei :) Kiitos linkistä! Täytyy tutkia tarkemmin paremmalla ajalla :)

      Poista
  5. kaikkea uutta sitä taas oppii.. sushia odotellessa..

    VastaaPoista
  6. Oi mikä ihana tähtipuku tai oikeastaan kaikki nuo!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)