26.9.2012

Pikainen parturikäynti

Kiireisen päivän ja älyttömän ruuhkan jälkeen olin juuri päässyt kotipihaan Eppusen kanssa, kun puhelin soi, ja mieheni kysyi olenko muistanut pojan parturia. "Joo, en!". Ei siinä sitten auttanut muu kuin kiskoa pojalta kuraiset kamppeet pois, hoitaa kotona kaikki asiat nopsaan ja taas menoksi. Parturiin oli kyllä päästävä, koska pojan hiuspehko oli taas kasvanut ihan älyttömän pitkäksi.
 Tämä kolmas virallinen parturikerta menikin jo oikein hyvin, tosin vieläkin isän sylissä istuen. Lopuksi vielä mukava parturi lahjoi poikaa tikkarilla, joten tästä reissusta taisi jäädä hyvä mieli. ;)

Tässä vielä alla muutama kuva niistä vaatteista, jotka kiireessä revin kaapista. Takki ja neule ovat COSsin ja housut H&M:n chinokset, jotka ovat vielä vähän reilut. Päässä pojalla on nyt ollut useana päivänä CTH minin lakki, josta ainakin minä olen tykännyt tosi paljon, eikä pikkumieskään ole protestoinut pahemmin. Lakin tilasin meille OIIsta.
Lopuksi on pakko vielä mainostaa noita meidän Camperin kenkiä, ne ovat aina vaan yhtä hyvät (ja nopeat laittaa jalkaan loistavan kiinnityssysteemin takia). Täytynee siis tilata taas kevääksikin tällaiset samanlaiset. Näillä nahkakengillä voi vielä hyvin tepsutella kauppareissuilla ja ulkonakin jos vaan on kuivaa. Kengät tilasin Zalandosta eli täältä

PS. Etsintäkuulutus! Leluarvonnan toinen voittaja HOO ottaisitko yhteyttä meilitse. :)




19 kommenttia:

  1. Kiva asu taas Epulla. Tuo takki on vaan niin ihana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tästä takista tykkään minäkin, hyvä perustakki, joka käy aina. :)

      Poista
  2. Ihana yhdistelmä päästä varpaisiin! Kiire siis sopii sulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, eih..kiire ei sovi mulle yhtään.. ;-D Mulla on aina kiire nykyään.. :D

      Poista
  3. Ihana yhdistelmä päästä varpaisiin! Kiire siis sopii sinulle! :)

    VastaaPoista
  4. Meillä parturikäynnit ovat edelleen todella haastavia, vaikka pojilla onkin jo ikää 4 ja 5 vuotta. Monesti vain lahjonta auttaa :)

    Kivat vaatteet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, no ei mekään vielä päästy siihen vaiheeseen, että oltais kappa laitettu, mutta paljon parempi jo kuin pari edellistä kertaa.. ;)

      Poista
  5. Ihan asuyhdistelmä pikkmiehellä, jälleen kerran. Mikä tuon hatun nimi on ja oletko tilannut sen nyt syksyllä vai onko vanhempaa mallistoa. Meillä tällaisia pappalakkeja on ollut jo usempi ihan H&M versioina ja niistä on tykätty. Tuo näytti niin kivalta että voisin tilata meillekin :-)

    - mimmu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Mimmu!:) Hattu on Philip junior, ja siinä on sellaiset alle kääntyvät korvaläpät, eli menee vielä myöhemminkin. Tilasin sen ihan pari viikkoa sitten, oli käsittääkseni ihan uusi malli. Se on tämä:
      http://www.oiidesign.se/designers.php?designerid=91&prodid=7576&colorid=11474

      Ja kiitos!:) Ja tou on tosi kiva hattu. Suosittelen muillekin. :) Väri on sellainen todella tumma sininen, niin sopii hyvin monen kanssa, ja pysyy hyvin päässä.

      Poista
    2. Kiitos, taidan laittaa tilauksen menemään. Kerrotko vielä mikä koko teillä on ja mikä on pikkumiehen päänympärys noin suunnilleen.

      Kiitos :-)

      Poista
    3. Meillä on koko 50, mutta Epulla on aika pieni pää, muistaakseni n. 50cm kun viimeksi mittasin, mutta voin mitata vielä huomenna aamulla uudelleen ja laittaa sen tähän alle. Esim. Popin myssystä/pipoista meillä on käytössä vielä koko 48/50.

      Tuossa hatussa nuo korvaläpät sisääntaitettuina vievät vähän tilaa sisäympäryksestä, mutta takana on sitten kumppari, joka antaa hieman myöten. Mun mielestä toi koko istuu E:n päähän kuin hanska, on niinkuin JUST sopiva, mutta musta toi ei kauhean iso voi olla, että pysyy päässä. Tämä ei ole kuitenkaan mitään kovin suurta kokoa.
      Hatussa on muuten fleecevuori, unohdin mainita, eli menee vielä pitkään syksyllä kun on ne taitettavat korvaläpätkin. :)

      Poista
  6. Voi miten tyylikäs ja suloinen poika! Meiän 2,5v poitsu ei ole vielä kertaakaan käynyt parturissa.. en vaan malta leikata niitä korkkiruuvikiharoita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!:) Ei nyt sellaisia ihania kiharoita raaskikaan leikata. :)
      Meillä meni otsis nyt niin pahasti silmille, että oli taas pakko mennä. Lähtikin sitten vähän enemmän kerralla, mutta eipä ole sitten kiire uudestaan. :)

      Poista
  7. Voi jestas tuo Eppusen on vaan niin suloinen <3

    Ja tuo kenkä-kuva on hauska, näyttää ihan että kenkä leijujisi ilmassa :) Camperit on kyllä ehken yhdet maailman parhaista kengistä myös vähän isompaan jalkaan. Meidän eteisestä löytyy monet Camperit monessa koossa. Ja viimeistään keväällä kenkähyllyssä koreilee ainakin yhdet pienemmätkit Camperit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!!!<3 :)

      Siinä se leijuikin, kun istuttiin penkillä nauttimassa tikkarista ;-D
      Mä haaveilen omista Campereista, olen niitä sovitellut ja aivan ihanat jalassa. Myös nuo lasten kengät ovat todella laadukkaita, siksi aion ostaa jatkossakin noita samoja. :)

      Poista
  8. Voi mitä ihanuuksia taas täällä! Siis sekä poika että vaatteet :) Mä täällä ehkä hieman kateellisena taas luin teidän parturissa käynnistä. Meillä siis poikaa voisi ehkä jopa jo kohta viedä toisen kerran elämässään hyörimään ja pyörimään parturin käsittelyyn kunhan vaan muistaisin aikaa tilailla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!!!<3 Noh, tuolta voi lukaista kuinka se meidän ihan eka kerta sujui..tai siis ei sujunut..;-D
      Meillä tuo ajan varaaminen pääsi kans siirtymään, sitten tuli jo kiire kun tuo ruuhkatukka alkoi olla silmillä :D Nyt ei tarvitse mennä taas piiiitkään aikaan, tuli meinaan aikas lyhyt..:)

      Poista
  9. Hieno asukokonaisuus! Niin tyylikäs pikku mies ;) Meillä parturireissut on aina sujunut hyvin (kolmen pojan kokemuksella, vauva vielä käymättä). Syitä "onnistumisiin" on voinut olla useitakin: sama tuttu parturi/kampaaja ja kampaamo, lapsille istuimena sellainen formula-autotuoli ;)(voi ohjailla ratilla), kotoa mukana repullinen kirjoja ja joskus ekstrana rusinoita(joiden yksitellen syöminen kestää sopivan kauan). Noin neljävuotiaasta lähtien, meillä on isommat uskaltanu jäädä yksin parturiin ja nyt koululaisina käyvät siellä omatoimisesti (toki varaan ajan ja maksan käynnit ;) ). Varmasti on vaikuttanut aina myös isoveljen malli, kun pikkuveli on nähnyt, mitä parturintuolissa tapahtuu ja rohjennut sitten vuorollaan "käsiteltäväksi" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!:) Hei tuollainen formula-autotuoli pitäisi olla kaikissa kampaamoissa, ihan mahtava. Mietin myös, että se parturisetä olis voinut antaa Eppuselle sen tikkarin heti, niin se olisi pysynyt varmaan vielä paremmin paikallaan kun olisi keskittynyt siihen syömiseen..;)
      Meillä yksi "taikasana" on tuo Ipad, jonne mies on ladannut Boxtv:lle Pikkukakkosta. ;) Nyt se ei tosin ollut mukana, mutta pikkumies kyllä tykkäsi leikkiä äidin kännykällä, ja olihan meillä mukana Martti -auto. ;-D

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)