28.9.2012

Metsän eläimet / woodlands

Tänä syksynä "woodlands teema" sekä metsän eläimet ovat tosi iso juttu lasten paidoissa, erityisesti intarsianeuleissa. Myös trikoissa on näitä eläinprinttejä nähty nyt monilla merkeillä sekä ihan isoina printteinä, mutta myös kuoseina. Tässä muutamia omia suosikkejani syksyn eläinhahmoista neuleissa sekä paidoissa. Yhden ihanan metsäneläinneuleen tilasin Eppusellekin, mutta siitä postailen sitten myöhemmin lisää.
Welcome to woodlands! ;)

PS. Linkit näihin löytyvät kuvateksteistä, jos joku kiinnostuisi enemmän tuotteista. :)

TOOTSA MACGINTY

BONNIE BABY & TOOTSA MACGINTY


CHRISTOPHER FISCHER & BONNIE BABY




H&M BOYS

H&M GIRLS
GRO & SOFT GALLERY

BOBO CHOSES & BEAU LOVES

POLARN O. PYRET
LITTLE MARC JACOBS & RYKIEL ENFANT


8 kommenttia:

  1. Onpas kivoja, kiitos! Just mietinkin, kun itsellä ei ole yleensä mitään printtejä paidoissa, eikä täten ole tullut lapsillekaan niitä niin hankittua (rajoittunut äiti -syndrooma), vaikka tosi ihaniahan ne ovat. Ens kerralla sitten! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, en mäkään omissa vaatteissa tykkää, ja erityisesti tuo mies inhoaa kaikkia logoja ja printtejä vaatteissa. Mutta pojalla niitä on kyllä sitten meidänkin edestä. :)

      Poista
  2. Musta noi popin on ihanat, mutta harmittelin kun huomasin niiden olevan siitä isompien mallistosta :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ne on isompien mallistosta. Mut kiva että isommillekin on ihania eläimiä. Tosin olisin kyllä itsekin kelpuuttanut meille tuollaisen ;)

      Poista
  3. Meillä etenkin mies kehuu lasten vaatteita silloin kun niissä on juuri eläimiä ja entistä enemmän tykkää mikäli on just metsän elukoita. Tellu rakastaa kaikkea missä on pupu, mut kyllä tuosta poitsullekin kivoja löytyisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, näitähän on vaikka kuinka paljon monilla eri merkeillä.:) Eppunen tykkää eniten jos on norsu tai panda. :D Nyt tilasin yhden metsän eläimen enkä viidakon asukasta..;)

      Poista
  4. noi kolme ekaa merkkiä olivat ihanimmat..

    Mukavaa iltaa!!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)