2.9.2012

Blogi PICNIC

Riikan blogin Riikka järjesti ihanan blogi Picnicin Helsingissä lauantaina. Paikalle osallistui myös muita bloggaajia, ja tänään varmaan saatte lukea tästä monesta muustakin blogista. Tilaisuus järjestettiin Picnicissä, joka tarjosi bloggareille aamukaffet ja patongit. Niin ja ihanaiset smootiet. :) Itse muuten söin juustopatongin, joka oli tosi huippuhyvä. Oli tosi hauska tavata kasvotusten myös muita bloggavia äitejä, joiden blogeja luen päivittäin, ja jotka löytyvät tuosta sivupalkin linkkilistastakin. Ihan kuin tuntisi ihmiset, mutta nyt näin heitä myös livenä. On muuten joskus aika hankala tunnistaa äidit ilman lapsia. Toki mukana oli myös muutama jo ennenstään tuttu kaveri. Mukana olivat Riikan lisäksi Taaperon tyylillä, Mrs Agatha, Under my motherly wings, Lastenvaateralli, Epätäydellinen nainen sekä Peace, Love and Poopdiapers.
Mukaan tapahtumaan oli kutsuttu useita eri yrityksiä, jotka kertoivat tuotteistaan sekä palveluistaan, ja jakoivat myös muutamia kivoja tuotenäytteitä. Tässä alla kuvia tapahtumasta.
HUOM! Kun klikkaatte ihan kuvien alla olevaa LISÄTIETOJA linkkiä siellä on lisää kuvia ja tekstiä. En tiedä miksi blogger pätkäisi tekstin kesken.. ? :-/







Koko tapahtuman oli järjestänyt Riikan blogin Riikka, joka muuten löytyy TÄÄLTÄ. Kiitos Riikalle hauskasta tapahtumasta. Kuulin jokin aika sitten eräältä lastenvaateyrityksen edustajalta, että tällaiset tapahtumat ovat hyvinkin yleisiä Ruotsissa, ja että siellä bloggaajat kuulemma järkkäävät paljon tilaisuuksia, joihin sitten kutsuvat erilaisia yrityksiä. Suomeen tällaiset tapahtumat eivät kai ole vielä kunnolla rantautuneet, tai ainakaan en ole itse vastaavaan osallistunut. 

Yksi tapahtumassa mukana olleista yrityksistä oli minulle ihan uusi tuttavuus VIPANAT nettikauppa. Vipanat on lasten leluihin ja tarvikkeisiin erikoistunut yritys, joka muuten myy mm. Skip Hop reppuja, kehuttuja Lifefactory tutti- ja juomapulloja sekä Sophie the Giraffe tuotteita. Kävin itsekin nyt kurkkaamassa ekan kerran Vipanat kaupan nettisivut, ja ihastuin kyllä valikoimaan. Huomasin myös, että Skip Hopilta on tullut mm. ihania lastehuoneen säilytyslaatioita. Luulenpa, että joudun meillekin tuollaisen hankkimaan.
Tilaisuuden päätteeksi Vipanat lahjoitti meille bloggareille ihanat Skip Hop reput. Arvatkaa minkä valitsin Eppuselle? Poika saakin uuden repun käyttöön heti huomenna päiväkotiin.
Vipanat tarjoaa nyt myös alekoodin Skip Hop tuotteisiin. Eli koodilla SKIPHOP9 saa Vipanat verkkokaupasta -15% alennuksen, joka on voimassa 15.9 asti. 












Toinen esittäytyvä yritys oli jo minulle ennestään tuttu Olkkari & Kruunukirppu, joka löytyy Helsingistä osoitteesta Mariankatu 12. Tämä ihana lifestyle ja sisustusmyymälä on kyllä yksi omista suosikeistani. Kruunukirppu taas tarjoaa lasten second hand vaatteita. Olen itsekin ostanut tuolta sisustusjuttuja Eppusen huoneeseen, esimerkiksi pilkullisen salkun, joka näkyy kuvassa vähän alempana. Olkkari lahjoitti meille bloggareille ihanat pupu yölamput, josta Eppunen ainakin tykkäsi tosi paljon. Poika sai nyt sitten huoneeseensa pienen loistavan pupun tuomaan turvaa.
Olkkarista ja Kruunukirpusta löytyy lisää tietoa TÄÄLLÄ.












Lilla Companyn Jenni oli myös picnicillä kertomassa yrityksestään ja esittelemässä ihania uusia lastenvaatteita. Lilla Company myy monia sellaisia merkkejä, joita löytyy meidänkin pojan vaatekaapista, kuten Mini Rodinia, Bobo Chosesia sekä Molo Kidsiä. Lilla Company on tunnettu loistavasta sekä meganopeasta asiakaspalvelustaan, joka päivystää välillä jopa öisin. ;) No ei nyt sentään, mutta tiedän, että joku on saanut vastauksen kysymykseensä jopa yöaikaan. Joten palvelun puutteesta ei voi ainakaan valittaa. :) Lilla Company löytyy TÄÄLTÄ.
Niin ja pitää mainita, että kuvassa Jennillä on kädessään Molo Kidsin verskat, jotka meiltäkin löytyy, ja ovat muuten ihan loistavat!








Tapahtumaan osallistui myös Polarn O. Pyret, jonka muotinäytöksenkin kävimme katsastamassa Kampissa vielä Picnicin jälkeen jälkeen. Esillä olivat syksyn ja talven kerrospukeutuminen sekä uusi koululaismallisto. Oma suosikkini näytöksen vaatteista oli ehdottomasti poikien vihreät slim fit sammarit. Ne olivat superkivat tennareiden kanssa. Luulen, että tuo malli voisi sopia meidän pojalle hyvin. Popin syksyn mallistosta olenkin jo hankkinut juttuja meille, niistä postaus TÄÄLLÄ.





Big Small Company osallistui picnikille lahjoittamalla kaikille bloggareille testattavaksi Lifefactoryn lasiset juomapullot. Olen kyllä lukenut useasta blogista näistä hyväksi kehutuista juoma- ja tuttipulloista, mutta meillä ei olekaan ennen tällaista ollut. Koska Eppunen ei tarvitse enää tuttipulloa, äiti aikookin ottaa tämän ison juomapullon itsekkäästi omaan käyttöönsä vesipulloksi, ja hankkia siihen sporttipullokorkin, joita kuulemma saa ostaa erikseen myöhemmin syksyllä. Noh, ehkä me käytämme tätä juomapulloa vuorotellen Eppusen kanssa. Mutta palaan vielä tähän juomapulloon myöhemmin kun olemme oikeasti testanneet sitä käytössä, ja kerron sitten lisää kokemuksistani.



Crocs osallistui myös picnicille. Meillä oli käytössä kesällä ihan se perusmalli pojalla. Kuvia löytyy TÄÄLTÄ. Joskus olisi kyllä kiva kokeilla noita Crocsin kumisaappaita sekä tennareita. Kurkkasin kaikki uutuudet Crocsin nettisivuilta, ja tykkäsin myös Crocsin retrotennareista. Meillä kun noita tennareita käytetään muutenkin aika paljon. Sattuuko kukaan niitä omistamaan? Olisi kiva kuulla kokemuksia. Noh, mutta jos poika saisi itse valita, luulen että hän valitsisi eräät toiset Crocsit... (ks. viimeinen kuva).. ;)



12 kommenttia:

  1. Oi kuinka ihania säilytyslaatikoita!!!! PAKKO saada:D Pöllöllä ja apinalla on aloitettava, harmi ettei löydy minun lempparia, eli norsua. Norsussa olisi vaan niin väritkin kohdallaan.. Mutta ei noi muutkaan siis huonoja ole;)
    Teillä on kyllä ollut mukavannäköinen tapaaminen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Norsupa oli munkin suosikki, ja se reppu on nyt meillä. :))))
      Mun on pakko kans hankkia noita laatikoita, en tiennyt että sellaisiakin on. :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos Sinulle ihanan tapahtuman järjestämisestä! :)

      Poista
  3. Kiva tilaisuus ja tosiaan muualla maailmassa, kuten Jenkeissä ja Ruotsissa todella nämä tapahtumat ovat suosittuja. Harmittaa kun olin alustavasti jo tulossa, mutta sitten pääsyni peruuntui sairaustapauksen takia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi juttu tuo teidän sairastapaus, toivottavasti tilanne jo parempi (?)!

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Oli tosi mukava tavata, toivottavasti joskus uudestaan taas!=)

      Poista
  5. Kuulostipas kivoilta kemuilta!Tyo norsureppu on mustakin niin söpö, Aatun oma odottaa kaapissa vielä :D

    VastaaPoista
  6. Voi miten mukavan kuuloinen tapaaminen! Ja tuo pupulamppu on kummitellut mun mielessä jo pidemmän tovin ... jokohan olisi aika adoptoida meillekin oma :)

    VastaaPoista
  7. Oli kyllä kiva tavata, toivottavasti nähdään uudestaankin! :)

    VastaaPoista
  8. Vieläkö ne keksi Skip Hopille jotakin lisää ihanaa eli nuo säilytyslaatikot? Pupulamppu on söpö :) Meillä on nyt eka Lifefactory-pullo käytössä 10kk:n vesinokkamukina. Hyvin toimii! Nyt voisi sitten haaveilla itselleen jumppapullosta ;) Harmi, että asutaan niiiiin kaukana Kruunukirpusta/Olkkarista, sieltä kun löytyisi kaikkea kivaa ostettavaa.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)