6.8.2012

ZALANDO ALEKOODI ja UUDET KENGÄT

Muokkaus: Löysin tällaisen uuden alekoodin taas. Koodi on zalandoalennuskoodi10 ja se on voimassa 27.12.2012 asti. :)
Ostoksille pääsee TÄSTÄ.

Minuun otettiin yhteyttä uudesta nettikaupasta Zalandosta ja varmaan myös huomasitte, että tuohon sivupalkkiin on nyt lävähtänyt Zalando -nettikaupan mainosbanneri. Tällaista lähdin nyt kokeilemaan, koska Zalando lupasi tarjota lukijoilleni alekoodin, ja huomasin, että Zalandossa on myynnissä myös muutamaa omaa lempimerkkiä kuten Mini Rodinia ja Camperin kenkiä. Niin ja halusin itsekin käyttää tuon alekoodin, joten tilasin (ihan vaan kokeeksi ;)  Eppuselle Zalandosta Camperin Peu Cami kengät, joista kuva postauksen alla. Meillä on tämä malli ollut ennenkin käytössä (mm. täällä ), joten tilasin nyt uudet kävelykengät syksyä varten. Meillähän on ollut koko kesän Camperin sandaalitkin käytössä, jotka ovat tosi hyvät ja Eppusen omat suosikit. Ja testasin sitten samalla, että alekoodi toimii.
Zalandolla on ilmainen postitus, eli ei postikuluja ja ilmainen 30 päivän palautus, joka on minusta ainakin ihan hyvä etu. Tuosta sivubannerista pääsee suoraan nettikauppaan, ja yli 50 euron ostoksista lukijani saavat 10% alennuksen koodilla zalandosuomi12 . Tämä koodi on voimassa 26.8. asti.
Saamassani tilausvahvistuksessani myös lukee, että jos rekisteröityy uutiskirjeen tilaajaksi, voi saada 10 euron alennuskupongin tuonne nettikauppaan. Sitä en ole vielä itse kokeillut, mutta täytyy testata. Jos on jotain tilaamassa, kannattaa varmaan laskea tilauksen suuruuden mukaan käyttääkö tuon 10 euron alen vai 10%, riippuen tilauksen loppusummasta.
Itse en ole koskaan ennen tuolta mitään tilannut ja Zalando on minulle uusi nettikauppatuttavuus, mutta tulipa nyt testattua. Kenkien pitäisi tulla perille 4-6 arkipäivän sisällä, joten saa nähdä tulevatko ne ja miten tämä toimii. Voin sitten kertoa täällä, kun kengät saapuivat. :)
Nettikauppaan pääsee myös TÄSTÄ



14 kommenttia:

  1. Tuolla on kyllä kivoja merkkejä ja nuo camperit näyttää aina yhtä näteiltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, huomasin että sieltä saa Consseja sekä Ticketiäkin.. :)

      Poista
  2. Heh, meidän poika sai juuri nuo samaiset kengät Espanjan reissultamme. Ovat kyllä söpöt ja kohtuullisen edukkaasti sain ne myös alesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ovat kyllä todella hyvät ja laadukkaat. Ja ihanan helppo laittaa jalkaan. Itse en ole näitä alesta onnistunut löytämään niin piti nyt napata tuolta meille. :)

      Poista
  3. Kyllä tuolta varmasti ostettavaa löytäisi :) Mielenkiinnolla jään odottelemaan kokemuksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ja nyt löysin vaikka mitä muuta kivaa.:) Kerron sitten kuinka kauan kenkien kanssa kesti ja miten kaikki sujui. :)

      Poista
  4. Joo, täytyykin katsoa tarkemmin. Myös joku muu blogi tätä kauppaa mainosti ja nopean tsekkauksen teinkin. Juurikin noita samoja kenkiä himoitsen. Camperit ovat niin ihania ja hyviä jalassakin, itsellä on ollut useat ja pojalla oli nyt kesän samat sandaalit kuin teilläkin. Harmikseni huomasin viikko sitten, että ne olivat käyneet pieneksi. Käytiin viime viikolla Tallinnassa ja sieltä tulikin sitten aimo lastillinen hamstrattua seuraavan koon kenkiä, joten ehkä jätän nuo ihanat Camperit tilaamatta tai tilaan vasta keväällä, jos niitä vielä saa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parissakin blogissa näitä kans näin, Zalando taitaa tulla kovalla mainoskamppanialla Suomeen. Mutta hyvät on valikoimat, ja itse ilostuin kun löysin nuo Camperit sieltä kun en ole onnistunut mistään alesta niitä löytämään. E. tykkää itse tosi paljon niistä sandaaleistaan ja myös tämä sama malli minkä nyt tilasin on ollut meillä kovassa käytössä aiemmin. :) Tätä mallia on kyllä mielestäni ollut jatkuvana Camperilla, joten varmasti ehdit vielä saada. :)

      Poista
  5. muutama päivä sitten surffaillessa törmäsin myös Zalandoon. Vaikutti heti siltä, että valikoimia täytyy pitää silmällä. :)
    Nuo Camperin kengät ovat aivan ihania. haluaisin sellaiset itsellenikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä hämmästyin itsekin positiivisesti kun löysin tuolta omia lempimerkkejä. Pohdinkin että tuleekohan tuonne koska uudet Mini Rodinin ja ticketin mallistot myyntiin..(?)
      Mäkin haluaisin omat Camperit, luulen että olisivat ihanat kävelykengät. :)

      Poista
  6. Hei,

    Kivat kengät :) Osaatko sanoa Camperin mitoituksesta, ovatko pientä vai isoa (en löytänyt kenkien sisämittoja mistään, edes Camperin sivuilta)? Meillä kesällä käytössä olleet 23 kengät ihan pienet, ja 24 mahtuu vielä riippuu kyllä mallista jalka nyt kasvanut reilusti...mietin pitääkö ottaa 24 vai jopa 25? Ekaa kertaa lapselle tilaamassa, vaikka itselläni myös ollut Campereita, tykkään niiden saappaista paljon. Tosin eivät mielestäni "osaa" tehdä ihan Suomen keleihin tarpeeksi lämpimiä talvikenkiä..itselläni yhdet saappaat joissa karvavuori varsissa mutta ei sisäpohjassa, ja ulkopohjakin aika ohut ja liukas. Mutta muina vuodenaikoina menee mainioisti ;-)
    Kiitos muuten kivasta ja inspiroivasta blogista! Ekaa kertaa kommentoin, vaikka olen seurannut jo pidemmän aikaa. Mukavaa syksyä!

    Petra

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Petra,
      Kiva kun kommentoit!:)
      Mun mielestä Camperit on aika "normaalia" kokoa ts. vastaa kokoaan, tai ainakin ne mitkä meillä ovat olleet. Nyt sandaaleista on käytössä koko 24, ja Epun jalka on noin 14cm. Mittasin, että sandaalin sisäpohja on noin 15,5cm, mutta en ollut itsekään ihan varma miten tuossa Peu mallissa ne koot menevät niin tilasin varmuudeksi sekä koon 24 ja 25. :) Syksy niillä olisi tarkoitus kävellä, mutta ei kuitenkaan kylmällä ilmalla enää niin tosi vaikea päättää kumpi koko olisi parempi.
      Sain tänään kuitenkin vahvistusmeilin, että tilaukseni oli lähtenyt jo, niin luulisin että kengät tulevat pian.:)
      Meilläkään ei talvikenkiä ole Camperilta ollut, eikä varmaan tulekaan. Mutta kevät, kesä ja syksykenkinä ovat ihan ykösiä, juuri tuon mukavuutensa takia. Ja poika aina itsekin valitsee Camperin sandaalit niin tiedät että tykkää niistä.
      Ja kiitos vielä sanoistasi, ihana kuulla noin positiivista palautetta! :) <3

      Poista
  7. Millaisen alekoodin sait bannerin myötä ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan tuolla -10% alekoodilla tilasin itsekin. Mutta koska se ei toimi enää, tuossa on nyt uusi vastaava.

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)