10.8.2012

TIIKEREITÄ! Onko heitä?

Grrrrr... vähän vielä lisää Mini Rodinia. Tässä siis lupaamiani kuvia tiikereistä. Ihastuin tähän tiikerikuosiin melkein heti sen nähtyäni, ja tämä paita- ja leggarisetti piti meille sitten hankkia. Aika hurja vai mitä? Poika tuntui ainakin itse pitävän tiikereistä kun tutki paidan kuosia niin tarkkaan. Tämän Mini Rodinin setin tilasin QNUTTU nettikaupasta.
Kuten jo edellisestä postauksestani Mini Rodinin pupuista huomaa, näissä tämän sesongissa paidoissa on aika reilut hihat. ;) Ja on noissa lahkeissakin varaa, mutta parempi näin koska onhan tämä koko 92/98. Kerron sitten miten kävi kun pesin tämän sekä pupusetit. Tosin en nyt mitannut pukua ennen pesua, mutta varmaan sen huomaa päällä jos se oikein paljon kutistuu. 
Jos muuten haluatte joskus tarkastella jonkun vaatteen kutistumista, kannattaa mitata se uutena ennen kun sitä on edes sovitettu, ja sitten seuraavan kerran pesun jälkeen taas ennen kun se on ollut päällä. Tällöin huomaa aika hyvin tuon kutistuvuuden eikä pukeminen tai käyttö ole vielä venyttänyt vaatetta. Erityisesti neuloksissa ja neuleissa on tärkeää, että vaatetta ei ole venytetty ennen mittaamista.
Näiden tiikereiden kanssa tilasin muutakin kivaa, mutta siihen palaan vähän myöhemmin. Ja ihan pian luvassa on lupaamani ihana pieni arvonta, joka muuten liittyy Mini Rodiniin.....murrr ;) 




15 kommenttia:

  1. ihanat tiikerit ja ihans e.!!! <3 ja tikkari mätsää täydellisesti,jeee:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja tikkari on muuten se teiltä saatu!:D Tunnistitko? Se on mätsätty asun kanssa, hehee! ;)

      Poista
    2. Juu tunnistin tikkarin :D Hienosti mätsätty juu ;D

      Poista
  2. Tikrut on niin kivat! Mullakin on molemmille!

    VastaaPoista
  3. Minusta erittäin pyjamamainen efekti. Eikö sinusta? Mutta hyvin sopii tiikerit Eppuselle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oloasuksi tämä onkin ostettu, ei me olla ennenkään trikoissa juhliin lähdetty.:)

      Poista
  4. Pyjama tai ei, niin hieno setti! Meillä on kans paita+leggarit ja yhdessäkin niitä pidetään. Todella hyvälaatuiset kuvatkin ja ihana Eppu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Se on mun pikku tiikeri ;)
      Meillä kyllä on usein kotona paita+ leggarit -setti, ovat aika mukavat päällä.:)

      Poista
  5. Jee, tiikerit näyttää näemmä vielä kivemmilta päällä kuin katalogikuvissa! Kohta on kyllä pakko tilata... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Mä tykkään itse noista Mini Rodinin beigepohjaisista kuoseista, niin tähänkin ihastuin. Niin, ja noihin tiikereihin. ;)

      Poista
  6. Mä en innostunut noista tiikereistä yhtään ekoja kuvia nähdessäni, mutta lasten mielestä varmaan tuollainen olisi ihana oloasu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää Mini Rodinit onkin sellasia että varmadti jakavat muelipiteitä, mutta kyllä meidän pikkumies tiikereistä tykkäsi.:)

      Poista
  7. Ihania kuvia eppusesta! Meille tuli tiikeripaita pienen sulattelun jälkeen. Sun kuvasi vahvisti, etteivät ne ole ollenkaan liian rajuja pienelle pojalle ;-) Onko housut miten sopivat hoikalle vyötäröstä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!:-) Ja hyvä jos tästä on jotain hyötyä.:) Nappasin eilen vielä kuvan paidasta farkkujen kanssa kun oltiin lähdössä kauppaan, ja hyvin sopi tiikerit myös tummansinisen denimin kanssa. Ja pienet pojat varmasti tykkää.;) Tosin nyt ois ihan hitti meillä jos paidassa olis norsuja ;D

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)