21.8.2012

SYKSYKSI - part IV (PO.Pilta)

Tässä taas muutamia meidän syksyvaatteita. Tämän setin kaikki vaatteet on ostettu Polarn O. Pyretiltä hieman eri aikoihin ja tennarit ovat Conversen.
Popin autopaidasta postasinkin jo aiemmin TÄÄLLÄ ja kerroin, että mielessäni oli siihen sopivat housut. Kesälomalla kävimmekin Oulussa, ja sitten Oulun Popilta löysin ne ajattelemani housut, nimittäin lappuhaalarit. Näitä ihania farkkuja olin jo monta kertaa aiemmin ihaillut, ja tällä kertaa ajan kanssa sekä mukavan myyjän avustuksella saimme ne sovitettuakin ennen ostopäätöstä. Minua nimittäin jännitti, josko haalarimalli olisi liian leveä meidän kapoiselle pojalle. Malli on aika reilu, mutta noissa lappuhaalareissa se ei haittaa vaan sopii malliin ihan hyvin. Kuvassa housut näyttävät vielä hieman leveämmiltä kun ne sitten ovat päällä.
Clothes: POLARN O. PYRET / sneakers: CONVERSE.


Vasemmalla oleva vihreä paita taisi olla ihan uusi juttu, ja löysin sen ystäväni kanssa, kun kävimme viime viikolla Turussa Skanssin Popilla. Ihastuin paidan kirkkaan vihreään väriin sekä vähän sporttiseen kuosiin. Paidan väri on vielä syvempi vihreä kuin kuvasta käy ilmi.
Vihreän paidan vieressä on sitten Popin siniset swetari chinokset, jotka ovat tosi edullinen löytö keväisestä outlet -myynnistä. Nämä housut ovat siis jotain edellistä mallistoa. Housujen malli on aika hauska, koska ne näyttävät taskuineen sekä vähän kapenevine lahkeineen ihan chinoksilta, mutta niiden materiaali onkin kuin swetarihousuissa, eli ne ovat tosi mukavat päällä. Lisäksi vyötärökaitaleen sisällä on vielä kiristyskumilenksut, jotka ovat meillä ihan ehdoton juttu.
Näitä paitoja sekä noita swetarichinoksia voisimme käyttää syksyllä myös päiväkodissa. Uskon, että ne ovat kaikki mukavia päällä, ja lisäksi niissä on iloiset värit. :)





Ja vielä lopuksi haluan muistuttaa asiasta, josta Oliviah Karpaloita blogista postasinkin jo jokin aika sitten. Meillä oli Popin musta tupsuhattu nauhoilla viime talvena, ja ajattelin täksi talveksi hankkia saman, koska se pysyi päässä ja suojasi hyvin niskan sekä korvat. jopa mieheni kehui sitä monesti viime talvena, eli sen täytyy olla tosi hyvä. ;)
 Käydessämme Skanssin PO.Pilla viime perjantaina, meille kerrottiin, että nuo myssyt olivat juuri tulleet myyntiin, ja niitä on mennyt jo tosi paljon. Eli jos joku haluaa tuollaisen myssyn täksi talveksi, kannattaa käydä hakemassa omansa nyt kun niitä vielä on jäljellä. Minä ainakin näin viime talvena monesti tuota kyseistä lakkia etsittävän useassa Facebook kirppisryhmässä, silloin kun ne oli jo myyty loppuun. Nyt lakkia sai mustana sekä lilaan taittuvana tummana pinkkinä.
 Esimerkiksi tuota kokoa 48/50 ei ollut ainakaan viime perjantaina saatavilla Skanssin PO.Pilla. En sitten tiedä tuleeko niitä myymälöihin vielä lisää (?), mutta emme olleet ystäväni kanssa ainoat asiakkaat, jotka ostivat tuolloin noita hattuja. Kurkasin äsken myös Popin nettikauppaan ja ainakin pienet koot näyttivät olevan jo lopussa sieltä.
Viime talvena meillä oli koko 48/50 ja se meni helposti koko talven. Nyt otin Epulle jo seuraavan koon eli 52/54 talveksi, ja tuossa isommassa koossa ei noita nyörejä enää ole. Nyt sovittaessa tuo seuraava koko oli minusta vielä ihan hitusen reiluhko, mutta koska lakkia pitäisi pystyä käyttämään pitkälle kevättalvelle asti, luulen, että se on sitten ihan sopiva. Tällaista PO.Pitusta tällä kertaa. :)
Beanies: POLARN O. PYRET.



19 kommenttia:

  1. Mun mielestä sitä mustaa tupsupipoa ei edes tullut nettimyyntiin (?). Mikä nyt ei minua tietenkään haitannut (koska olimme vailla sitä tyttöväristä joka on meille liikkeessä varattuna) mutta ei ollut kauhean reiluakaan tuollainen.

    Kivoja paitoja! Mitä kokoa Eppu näistä käyttää? Meidän vähän alle 2-vuotiaalla tytöllä kun olen hieman katsonut 98 senttisiä paitoja päällä sillä silmällä että kannattaakohan sitä kokoa hänelle enää ostaakaan Po.pilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet muuten ihan oikeassa, eihän siellä ollutkaan kuin sitä pinkkiä, ja sekin loppu, höh.
      Kiitos, mä olen nyt tykästynyt näihin Popin syksyn paitoihin. Mä ostin nyt ekaa kertaa nämä paidat kokoa 98 meille. Juuri katselin illalla kun Epulla oli keväällä ostamani 92 paita- ja leggarisetti päällä (sellainen reilumpi kokoaan oleva), että paita vielä menee, mutta housuista pituus loppuu jo kesken. Eli nyt sitten varmaan siirrytään jatkossa ostamaan sitä 98 kokoa. Toivon kyllä, että meidän ruututakki 92 menisi vielä syksyn. :)

      Poista
    2. Varmaan menee se takki teillä vielä, ne on mun mielestä reilumpia kuin paidat :). Kummallista muuten kun Po.Pin Ruotsin sivuilla noita tupsupipoja on kummassakin värissä saatavana :O. Ihan mielenkiinnosta kurkkasin :D. Mielenkiintoinen yritys kun päättävät mitä myydään ja kenelle ;).

      Poista
    3. Olen huomannut, että Ruotsin Po.pin sivuilla on muutenkin todella paljon enemmän vaatteita, käynkin aina sieltä tsekkaamassa uutuudet, koska kyllä ne tänne Suomeenkin sitten tulevat kauppoihin, vaikka nettipuolella eivät olekaan. Outoa kyllä, että se Suomen nettikauppa on niin tynkä jotenkin.

      Poista
  2. Taisi se viimevuotinenkin pipo olla Turun Skanssista...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä muuten olikin.:D Ja sä sen sieltä hait mulle kun olivat täältä koot jo loppu, nyt muistan.:)

      Poista
  3. Nuo collegepökät on kivat, meilläkin on ollut ne pienemmässä koossa! Mä ostin kanssa viime vuonna jo Aatulle jemmaan tuon lippapipon, mutta Eevi halusikin pitää sitä niin oli hänellä sitten muutaman kerran jo viime talvena päässä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä kiva pipo!:) Ja eikös Eevillä ollut pieni koko pipoissa niin menee varmaan hyvin.(?) :)
      Ja pökät on kyllä hyvät, sopivan rennot.;)

      Poista
  4. Mä kun haluaisin myös tuon lippapipon mutta loppu näyttä olevan joka paikasta jo! Höh. -Tiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, siis nyt jo...taas? :-/ Miksiköhän niitä ei tule enemmän kun ostajia tuntuisi riittävän (?)

      Poista
  5. Näyttääpä taas kivalle! Mäkin oisin halunnut meille tuollaisen pipon, mutta voihan ärrinmurrin kun netistä ei tosiaan enää saanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja tosi tylsä juttu ettei niitä ollut netissä.:( Voisikohan joku myymälä postittaa(?) vai onkohan niitä nyt myymälöissäkään..?

      Poista
  6. Oi, on nuo lappuhaalarit kyllä ihanat! Meillä siis juuri sama setti autopaidan kera odottamassa. Vähän ovat vielä reiluja.
    Ja tuo pipo on niin söpö! Mulle ihan uusi tuttavuus. Saako sitä siis kaupoista pk-seudulta (sikäli kun tiedät)?
    Sitten ihan uteliaisuuttani kyselen... Onko Eppu ollut jo kauan päiväkodissa? Itse nimittäin juuri laadin päikkyhakemusta ja pohdin samalla onko meidän pikkuleijona tammikuussa valmis hoitoon. Silloin ikää 1 v 5 kk...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä muistankin, että sanoit aiemmin että teillä on ne kans. :)
      Ainakin viime vuonna oli pk-seudulla myymälöissä, tosin silloin olin itse niin myöhään liikkeellä, että meidän kokoa ei ollut ja ystävä haki sen mulle Skanssin Popista. Mutta voisi nyt kuvitella, että jossain myymälässä niitä vielä olisi edes jokunen. (?)
      Mietin, että olisiko Itiksessä, siellähän on se uusi Popin myymälä. En ole itse siellä käynyt koskaan, mutta aina kun joku on esim. keskustan tai Jumbosta tai Sellosta loppu (esim. Zarassa) niin yleensä Itiksessä vielä on vaikka kuinka paljon jäljellä. :)

      Ja siis meillähän alkaa pk vasta syyskuun alkupuolella, siksi näitä vaatejuttuja sinne pohdinkin. :) Arvaa jännittääkö..siis minua? Huih... :)

      Poista
    2. Voi, tsemppiä teille päiväkodin aloitukseen! Ehkäpä kerrot sitten hieman täälläkin miten se lähtee sujumaan..? Huomaan, että itsellä vaihtelee koko ajan mieliala sen suhteen onko meidän järkevä aloittaa pk tammikuussa. Välillä tuntuu, että voisi sitä vielä puoli vuotta olla kotonakin ja nauttia yhdessäolosta pikkumiehen kanssa, sillä töitä kyllä ehtii tehdä (ja on tähän ikään mennessä ehtinytkin jo aika runsaasti...) Välillä taas - kuten esim tänään - alkoi niin kyllästyttää nämä ruokailusessiot (meidän kukkakeppi ei ole kovin innokas syöjä...), joten mielessä kävi, että siinäpä olisikin pientä työsarkaa päiväkodin tädeille, kun yrittäisivät saada poikaa syömään... ;)

      Ehkä pitäisi käydä siellä Itiksessä. Itsekään en liiku siellä juuri koskaan, enkä esim ko. po.pissa ole koskaan käynyt.

      Poista
    3. Kiitos!:) Ehkäpä mä voin täälläkin sitten kertoa miten meillä alkoi. Minä teen lyhennettyä viikkoa niin poikakaan ei ole sitten pk:ssa kuin 4 päivää viikossa, mutta kyllä se silti hurjalta tuntuu..:P
      Ja mä niin tiedän ton tunteen, puolensa ja puolensa.. :)
      Mäkään en jaksa ajaa sinne muuten kun jos jostain kaupasta on joku juttu mitä haluan lopussa, Itiksessä on aina jäljellä.:)

      Poista
  7. Kivat vaatteet! Meillä on tuo autopaita pian 3v:lla sinivihreänä ja 10kk:lla sinipunaisena. Eilen juuri kävin 3v:n kanssa Po.Pissa ostamassa "kerhohousuja" ja näin, kun nuo paidat oli pujotettu noihin lappuhaalareihin ;) Meillä on juuri opittu kuiviksi, joten ajattelin, että lappuhaalarit on hankalat ja päädyimmekin ostamaan farkut, joissa on se kuminauha lahkeiden suissa. Tänään sitten korkattiin uudet farkut ensimmäisenä kerhopäivänä. Paitana oli autopaita :)

    Viime syksynä oli myös samantapainen pallo- ja mailapaita. Silloin 8v-poika valitsi sen itselleen sinisenä. Suurin koko oli kuitenkin 122/128cm, joten jäi hänelle harmillisen nopeasti pieneksi. Yllä olikin keskusteluja Po.Pin koista. Itse olen huomannut, että ne vaihtelevat myös kuoseittain. Etenki kuosilliset ovat monesti olleet pienempää kokoa kuin raita/ribbpaidat. Farkuista taas otin meidän lähes 3v:lle ja pitkälle pojalle 98cm ja niissäkin oli jopa vähän varaa. Paidoista saa olla 104cm. Pojan tarkkaa pituutta en tiedä, mutta 100cm on varmasti mennyt rikki.

    Eräs toissavuotinen t-paita oli niin naftia kokoa, että 122/128cm:n sai laittaa 9v:lta suoraan 3v:n kaappiin :o.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, mä muistankin että sinä onnekas omistat ne molemmat ihanat värit. :) Oliko noi punaiset paidat laitettu lappareiden sisään? Hih, hauskaa, eli joku muukin on sitten sitä mieltä että autopaita ja lappuhaalarit kuuluvat yhteen. :) Silloin meinaan kun ostin ton autopaidan, näin ekan kerran nuo lappuhaalarit, ja mietin että ne olis JUST ton paidan kanssa, mutta pohdin ihan samaa kuin sinä, että onhan ne hankalat pottaillessa. Mutta ne jäivät silti "vaivaamaan" ja pithän ne sitten myöhemmin hakea. Sanoin vaan meidän pysähtyessä Oulussa, että hetkinen, mun pitää käydä äkkiä tuolla Popilla..;)

      Ja olen kans huomannut tuon saman kokovaihtelun. Esimerkiksi sen Eco-malliston punainen raitapaita kokoa 80cm oli meillä vielä keväällä käytössä. :D

      Poista
    2. Joo siellä ne paidat (sekä vihreä että punainen) roikkuivat lappuhaalareiden sisään viritettyinä ;) ja hyvältä näytti.

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)