26.8.2012

RETKELLÄ

Kävimme loppuviikosta pienellä retkellä Koiramäen pajutallilla. Olen ennenkin postannut tästä ihanasta paikasta, jossa olemme retkeilleet muutaman kerran aiemminkin (jos joku haluaa nähdä lisää kuvia sieltä, niitä on täällä, täällä ja täällä). Tällä kertaa meillä oli myös eräs toinen pieni poika seurana, ja veikkaan, että vielä lisää kuvia tästä retkestä löytyy myöhemmin täältä.
Viihdyimme todella pitkään ihan vaan ulkona oleskellen, ja pojat leikkivät pitkään lasten aitassa, seikkailivat peikkometsässä ja ihmettelivät pään yli lentäviä lentokoneita. Niin ja tietysti kävimme juomassa pullakahvit sisällä.
Uutena juttuna pajutallille oli kanitalon lisäksi tullut pari hassua minipossua Arvi ja Otto. Niitä olisimme voineet ihmetellä vaikka kuinka pitkään, ja vielä ennen lähtöä Epun piti päästä sanomaan heipat myös possuille. Minipossut olivat kyllä niin söpöjä, että aloin miettiä omallekin pihalle tuollaista pientä karvaista röhkijää. ;)
Pakko vielä mainita viimeisessä kuvassa näkyvästä Aarrekidin paidasta. Tämä söpö pöllöpaita löytyi Qnuttu nettikaupan varastomyynnistä torstaina, ja siitä tuli ainakin äidin lemppari, koska tuo pöllö on vaan niin suloinen. :)
Ja lopuksi vielä, tervetuloa uudet lukijat, teitä on monta! 


Hat: CTH MINI / coat: COS / hoodie & shirt: AARREKID / corduroy pants: MINI RODINI / shoes: CAMPER KIDS.
 











6 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia!Meilläkin on tuo pöllöpaita, on tosi söpö!

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania tunnelmakuvia taas! Melkein tekisi mieli olla mukana tällaisella retkellä! :) Te olette muutenkin minun lempilastenvaatebloggarit!

    Oi ja tuo COSin takki on hurmaava. En muistakaan oletko postannut siitä aiemmin. Ja toki myös pöllöpaita. Itse suuntaan kohta Me&I-kutsuille, mutta jotenkin tällä hetkellä ei ihan hirveästi innosta kaikki riemunkirjavat kuosit... Kilpikonnapaidan ajattelin silti ostaa, koska se väreiltään sopii parhaiten pojalleni. Ja ehkä jotain housua siihen mukaan... Hmmm... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja mukavaa jos tunnelma välittyy kuvista.:)))))
      Ja kiitos, ihanasti sanottu!<3

      Keväällä taisin postailla kun ostin sen. Aluksi se oli iso, mutta ei sentään niin jätti kun pelkäsin, kun on kuitenkin kokoa 98. nyt huomaa että poika on venähtänyt kesän aikana.. http://eppusenkaapilla.blogspot.fi/2012/04/ei-se-olekaan-niin-pieni.html
      Se kilpparikuosihan on ihana! Toivottavasti oli mukavat kutsut!:))))

      Poista
  3. Migreeni jyllää kolmatta päivää, joten pikaisesti vain totean, että tuo paikka vaikuttaa kyllä aivan ihastuttavalta! Ja poika kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voihan migreeni! :( Otan osaa, se on kyllä kamalaa! Itse kärsin myös ajoittaisesta migreenistä, joten ymmärrän, että se on kamalaa kun jatkuu usean päivän ajan. Pikaista paranemista sinulle, toivottavasti olet päässyt migreenistä jo eroon!

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)