9.8.2012

MINI RODINI pupuja

Tässä muutama kuva meidän uudesta Mini Rodinin pupupaidasta. Otimme nyt tuon beigen pitkähihaisen käyttöön, ja ainakin näin ennen pesua täytyy sanoa, että koko 92/98 vaikuttaa vähän reilulta. En tosin muista, mitä tapahtui keväällä kun pesin vastaavia paitoja ensimmäistä kertaa. Taisivat ne hieman kutistua ekassa pesussa, kuten puuvillalla usein tapahtuu. Ja puuvillahan kutistuu aina pituussuunnassa, joten toivotaan, että noista hihoista vähän lähtisi pituutta. ;)
Olen lukenut monista blogeista, kuinka nämä Mini Rodinin tämän syksyn uudet kuosit jakavat mielipiteitä, ja jokaisella tuntuu olevan omat suosikkinsa ja inhokkinsa. Itse ihastuin näihin pupuihin ja tiikereihin. Tiikereistäkin voisin laittaa kuvia pian. Tilasin myös muita syksyn uutuuksia Mini Rodinilta, ja koitankin laittaa niistä kuvia piakkoin. Luvassa on myös hauska pieni arvonta liittyen Mini Rodiniin, joten pysykäähän linjoilla. ;)

L-S t-shirt & leggins: MINI RODINI / sneakers: CONVERSE.


13 kommenttia:

  1. Söpö paita on. Millaiselta materiaali tuntuu verrattuna kevääseen? Siitä en ole huomannut vielä mainintaa missään. Saisi minusta olla hitusen napakampaa trikoota, kuin keväinen löllöttrikoo, vaikka joka tapauksessa meille tiikereitä, kobria ja pupuja jossain vaiheessa kotiutuu. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Tämä taitaa olla aika samanlaista kuin keväällä eli vähän sellaista löperöä (1x1 ribbiä muistaakseni). Itse kyllä tästä tykkään, koska ei niin nyppyynny. Mutta joo, onhan se vähän sellaista löllötrikoota. :D

      Poista
  2. Näissä syksyn paidoissa on ihan käsittämättömän paljon pidemmät hihat kuin kevään vastaavissa. Luullaankohan Rodinilla, että lasten käsivarret ovat pidentyneet yhtäkkiä vai onkohan toi uutta muotia, että paidan hihat on reilut isolla ÄRRÄLLÄ?? ;) No vitsit sikseen, noissa on tosiaan huikeita pituuseroja, n. 5 cm verrattuna kevään vastaaviin kokoihin. Mutta ihania ovat silti <3

    - Jenni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ne on aika pitkät. :D Harmi että punttien pituus ei ole kasvanut samassa suhteessa. :)
      Saa nähdä mitä tapahtuu pesussa, olisi pitänyt mitata ne ennen kuin laittaa päälle ja sitten pesun jälkeen, nyt on jo myöhäistä :) mutta ehkä mittaan ne jostain toisesta paidasta, vaikka siitä vihreästä. :)

      Poista
  3. Tuo paita on kyllä ihana ja poika kanssa! Mä olenkin miettinyt millaista kokoa nuo paidat on, että osaisi oikeaa kokoa tilata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Jos haluat, voin ottaa sinulle jotain mittoja tuosta meidän vihreästä 92/98? :)

      Poista
    2. Kiitos ystävällisestä tarjouksesta, mutta musta tuntuu että tuo sama koko se on kuitenkin otettava. Ei tuo näytä Epullekaan mikään ylitsepääsemättömän suuri olevan ja pojat ainakin tähän asti olleet melkolailla samankokoisia. Onneksi kuitenkin maltoin tilaamisen kanssa niin ei tullut ainakaan liian sopivaa (vaikea hyväksyä tosiasiaa pojan kasvusta) tilattua! Ennemmin ottaa hieman reilumman kuin pian pieneksi jäävän :)

      Poista
  4. Nää puput on kyllä teillä oikein söpöjä! En osaa tuolle omalle pojalle niitä jotenkin vain kuvitellakaan. Enkä niitä paria muutakaan uutuus-kuosia joten meille ei taida tulla kuin niitä pandoja (kunhan tulevat myyntiin ;D) farkkujen lisäksi sisävaatteista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pupuset oli munkin mielestä ihan E:n näköisiä.. :) Mutta koskahan ne pandat tulevat? En malta odottaa..;)

      Poista
  5. Meilläkin on pupuja vihreänä molemmilla :) Ja tiikereitä myös. Tosiaan, ovat aika reiluja tällä kertaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, se vihreä pupu on tosi ihana..en osannut päättää kumpaa väriä ottaisin niin otin sitten molempia. :D Mutta meillä noita kyllä tulee pidettyä. :)

      Poista
  6. Siis mä en tykännyt aluksi yhtään noista pupuista. Mutta niin vaan meille kotiutui body ja leggarit, tosin vihreänä. Ja ne ovat minusta aivan ihanat. Tiikereistä tykkäsin heti, mutta minusta ne eivät olleet meidän tyylisiä. Mutta niin vaan tilasin meille sitten myös tiikeribodyn ja -legginsit tuon pupusetin innoittamana. :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kun teit pupukäännöksen.;) Ja mä myös tykkäsin tiikereistä heti. :))) Pitäisi laittaa niistäkin kuvia, kun tästä kerkiän.. ;)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)