31.7.2012

POLARN O. PYRET SYKSYÄ ja uusi autopaita

Käväisimme reissatessamme myös Ruotsissa, ja siellä kävin tietysti Polarn O. Pyretillä. Tässä joitain syksyn uutuuksia, joista nappasin muutaman kuvan. Kylläpä syksyn värit näyttävät taas hyviltä kaikkien kirkkaiden ja hempsukoiden kesävärien jälkeen. Ihanaa, syksy on tavallaan kuin uuden vuoden alku.
Myymälässä oli esillä todella muodikkaat ja syksyiset värit, ja erityisesti pidin tummasta vihreästä sekä punaisesta, joita oli molempia todella paljon uusissa tuotteissa. Joistain väreistä tuli myös mieleen oma kouluaika 80- ja 90-luvun vaihteessa.
 Ostin pojalle autokuosipaidan, jota oli ihastellut jo Suomessa, ja oli todella vaikea päättää, ottaisinko siitä punasinisen vai sinivihreän version. Päädyin kuitenkin punasiniseen kuosiin, koska minulla on mielessä yhdet housut, joiden kanssa tämä paita menee loistavasti. Niistä housuista sitten lisää vähän myöhemmin.
Myymälässä oli myös esillä uusi koululaismallisto, josta olen lukenut hyvin ristiriitaisia kommentteja eri blogeissa, ja täytyy sanoa, että kun näin sen livenä tuolla myymälässä, tykkäsin itse siitä kyllä paljon. Mallisto oli aika simppeli ja siinä oli sellaista college- ja rugbyhenkeä. Jos meillä asuisi koululaisia, luulen, että ostaisin tuosta mallistosta ainakin tuon ihanan sinivalkoisen neulepaidan ja jotain kirkasta sinistä sen kaveriksi.
 Tässä kuitenkin muutama kuvanen, jotka nappasin pienempien puolelta. Omia suosikkejani ovat autokuosi, vihreät, siniset ja punaiset housut sekä raitapaidat ja neuleet. Tykkäsin myös tosi paljon tuosta poikien argyle neuletakista, jossa on tuota perinteistä kuosia käytetty tosi freesillä tavalla yhdistemällä se raidallisiin hihoihin.









Kumpi vai kampi? ;)

24 kommenttia:

  1. Hihiii meillekin tuli autopaita sinipunasena viime viikolla :D

    VastaaPoista
  2. Noita autopaitoja olen itsekin katsonut. On ihan meidän poitsun oloisia. Sopiiko muuten merkin housut kuinka hyvin tikuille eli uskallanko netistä tilata hoikkeliinille vai kannattaako jättää väliin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli munkin suosikki!:)
      Meillä on ollut niitä slim-fit farkkuja melkein joka koossa, ja vaikka ne eivät ole ihan yhtä pillit kuin MR:n farkut, ne saa kans hyvin kiristettyä vyötäröltä hoikkeliinille. :)

      Poista
    2. Kiitos tiedosta! Jos mieleisiä sattuu nettikaupasta löytymään niin uskaltaapa sitten ainakin sellaisia tilata :) Mä oon niin luokattoman huono muistamaan palauttamaan ajoissa kun liikkeellä lähtiessä usein se paketti vaan unohtuu ja pelkästäänkään ei viitsi postiin kuitenkaan lähteä ajelemaan.

      Poista
  3. Autopaidat on liian räikeät minun makuun joten ne ja ketutkin kyllä jää ostamatta.
    Tykkään iha älyttömästi tuosta t.sin/valkoisesta neulepaidasta ja sini/valkoisesta trikoopaidasta.
    Aivan ihanat tuossa toiseksi alimmassa kuvassa.
    Ne voisin meille ostaa mutta eipä näkynyt tänään po.pilla. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkäsin myös tosi paljon tuosta neulepaidasta, en vain oikein osaa päättää kumpi olisi kivempi punainen vai sininen?:) Nämä nähty siis Ruotsin puolella niin en tiedä löytyykö vielä Suomesta, mutta varmasti pian. :)

      Poista
    2. Ja heti perään lisään, että mielestäni Oulun Polarn O. Pyretillä oli noita neulepaitoja (ainakin pienille) kun sielläkin viime viikolla pyörähdin ostosreissulla.:)

      Poista
  4. Meillä ei koululaiset ole oikein halunneet Po.Ppia kaappeihinsa. Yhdet vihreät farkut oli tytön lempparit, mutta siinäpä se.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, voihan teidän koululaisia!:) Mä kans katsoin muutamiakin vihreitä housuja, mutta pienten puolelta.;)

      Poista
  5. Pojalla on ollut popin autopaita jo parissa eri versiossa aiempien vuosien mallistoista ja tykkäsin niistä enemmän kuin tästä tämän vuotisesta versiosta. Tänä vuonna siis jätin väliin pitkän pähkäilyn jälkeen. Myöhemmin varmaan harmittelen, kun muiden blogeissa näkyy paitaa kivasti yhdisteltynä... Mä ostin sen sijaan pojalle sini-vihreä-valkoraita paidan. Katselin myös ihania vihreitä ja ruosteenpunaisia sammareita ja sinisiä twill housuja. En pystynyt vielä perustelemaan tarvetta yksillekään housuille pojalle...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mä missasin edelliset autopaidat niin riemastuin ihan kun näin nämä tuolla. Oli kyllä tosi vaikea päättää kumman värin ottaisi, koska tykkäsin tosi paljon molemmista, tosi onnistuneet yhdistelmät. Tuota toista väriä voin käydä sitten ihailemassa blogissasi. :) Ja ne sammarit.. voi ei, unohdin mainita, ne oli aivan ihanat, varsinkin juuri ne punertavat!:)

      Poista
  6. Mä ostin vajaa 3v:lle autopaidan sinivihreänä ja 9kk:lle sinipunaisena. Näin sain molemmat paidat ;)

    Olen myös lukenut koululaismallistosta hieman ristiriitaisia mielipiteitä. Tänään näin vaatteet livenä, kun käytiin Po.Pissa esikoisen (vajaa 12v.) kanssa. Hän pitää vihreästä ja valitsi itselleen vihreän collegepaidan jalkapallon kuvalla ja tekstillä "FOOTBALL TEAM". Oli kyllä aiempaa reilumpaa mitoitusta. Myyjänkin mukaan mitoitusta on suurennettu. Itse olen ihastunut tuohon neuletakkiin vihreä-ruskeana. Tuossa sinisävyisessä minua häiritsee kirkkaan sinisen ja tummanpunaisen yhdistäminen. Molemmissa takeissa häiritsee harmaa. Ajattelin, että jos käyn Po.Pissa usein, alan vähitellen tottua myös siniseen ;) Sais niin kivat siistimmät neuleet koko poikaporukalle. Toiselle "pienelle" sinisenä raitahihoilla ja toiselle vihreänä raitahihoilla. "Isoille" sit toiselle vihreä ja toiselle sininen.

    Tykkäsin myös sammareista, mutten tiedä, laittaisiko meidän vanhin poika enää niin pillejä. Onko kyllä hoikka, muttei tykkää riisua niitä, ku jää "jumiin" nilkasta. Koululaismalliston hupparit ja rubgypaidat olivat kivoja, harmaata väriä vaan oli laitettu mielestäni liikaa. Itse en muutenkaan tykkää harmaasta eikä isot pojat itsekään. Perustrikoopaita, joissa hihoissa vihreät raidat, oli kiva, mutta loppui harmillisesti kokoon 110/116cm. Sen olisin ostanut esikoiselle. Farkkuja ei vielä päästy sovittamaan, ne kiinnostaa myös.

    Mukava oli nähdä näitä kuvia blogissasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi, te saitte molemmat värit, ja varmaan jää vielä se isomman toisen värinen pienemmälle myöhemmin (?) Mä en voi millän ostaa yhdelle lapselle samaa paitaa kahdessa eri värissä niin piti valita.:D
      Se vihreä collari olikin siisti, tosi kaunis se vihreän sävy ja näytti myös kivalta tuossa Popin nettisivujen kuvassa. :)
      Mä olen kans ihan innoissani pillisammareista, meillä on vaan niin monet sammarit syksyksi, etten tiedä voisinko vielä ostaa yhdet. Meille tuo pillimalli onkin kaikkein paras, mutta käyttäjä onkin vähän nuorempi. ;D
      Ja kiva jos tykkäsit tästä postauksesta, koitan tehdä sitten lisää taas tämän tyyppisiä.:))))

      Poista
  7. Punainen! =D Jahas. Nyt sitä sitten tietääkin mistä vaatekaapille haetaan täydennystä tulevaan syksyyn ja talveen. Ei tule äidin kukkarolle halvaksi. =D Onneksi Popin vaatteet, ovat olleet (ainakin meillä) takuuvarmaa pesunkestävää laatua. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri näin!:D
      Ei tule halvaksi ei, siksi mä nyt oikein mietinkin tarkkaan, että mitkä noista on ne mun suosikit, jotka on pakko saada. Ja sitten oli vielä monesta parikin hyvää väriä niin ei ole ihan helppo päättää. :)

      Poista
  8. Punainen autopaita kotiutui meillekin viikko sitten. ;) Sekä ihanat tummansiniset farkkulappuhaalarit! Ilmeisesti autokuosi myy hyvin, koska Kampin myymälässä heti alkuviikosta jotkut koot olivat lopussa ja sanoivat, ettei uutta välttämättä tule!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, hyvä!!:) Ja arvaapa mitkä olivat ne housut joita mietin.. ;)
      Hyvä, että nappasin omani sitten Ruotsista, vaikka pohdin onko ihan hölmöä ostaa sieltä kun Suomestakin saa. Huh, olisi kyllä harmittanut jos olisimme jääneet ilman tätä autopaitaa. En kyllä ihmettele, että se on niin suosittu, kuosi on tosi kaupallinen ja kiva, ja se on tosi helppo yhdistää vaikka minkä kanssa.:)

      Poista
    2. Näin minäkin ajattelin autokuosista, vaikka hetken mietin, että kyllästytäänkö siihen, koska me on pitkään käytetty viime syksyn mallistosta sini-punaista autobodya. Meidän poika on niin sintti, että samaa vaatekokoa (ja siis vaatteita) ehditään käyttää tosi kauan! :)

      Poista
  9. Minä sanoisin, että ei autoja vaan raitapaita! :-D
    En ole koskaan syttynyt noille retro(hkoille) printeille, mutta merkin raitavaatteista ja yksivärisistä tykkään kyllä paljon. Sen kyllä ymmärrän, että pojille tuolla on paljon kivempia kuoseja kuin esim. jotkut sarjakuvahahmovaatteet.

    Onneksi heillä onkin vaatteita moneen makuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No meillä on kyllä kans eniten ollut niitä raitoja siitä raitamallistosta, mutta joskus tulee vastaan joku kuosi joka on "pakko saada". :)
      Mutta tuolta kyllä löytyy moneen makuun!:-)

      Poista
  10. Mä olen allerginen tummansiniselle, siis sellaselle Navylle värille. Kirkkaan keskisininen menis, mutta noista ei taida tulla meille mitään vielä... Toivotaan että sinne tulis kirkkaamman vihreää, harmaata, mustaa väriä lisää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, ja sitä nyt on vielä joka paikassa tosi paljon.:P Mutta tuolla oli kyllä myös kirkkaampaa vihreää.:-) Ja ihan kun olisin jotain harmaatakin nähnyt..:)

      Poista
  11. Mä ajattelin kanssa tsekata tuon autopaidan kun pääsen ensi viikolla liikeeseen ja ne raidat kiinnostaa myös. Toivottavasti olisivat livenäkin yhtä kivoja, tuo neule on uutes aika hurmaava!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)