2.7.2012

Kierrätyslöytö

- Hei, kato nyt tätä! Kato nyt mitä mä löysin! Kato nyt!
- Joo, joo.
Kävin taas pienellä metsästysretkellä Matinkylän kierrätyskeskuksessa. Olin liikenteessä ystäväni kanssa, ja ensin kiersimme huonekalupuolen, jossa iskin silmäni tähän ihanan näköiseen vanhaan tuoliin. En kuitenkaan osannut tehdä ostopäätöstä heti, vaan kiersimme ensin pientavarapuolen, ja päädyin sitten uudelleen kalustehalliin ihmettelemään tätä samaista tuolia. Takaraivossa kolkutteli pieni aavistus siitä, että kotona oleva kirppislöytöihin epäilevästi suhtautuva designpoliisi ei olisi yhtä innoissaan löydöstäni. Päätin kuitenkin vielä kysäistä onko hinnassa tinkimisen varaa, ja kun kiltti kierrätyssetä lupasi, että saan kaunokaisen mukaani 20 eurolla, en voinut jättää tuolia sinnekään. Tiedättekö kuinka hyvä mieli tulee, kun tekee omasta mielestään jonkun tosi hyvän löydön, ja saa siitä vielä alennusta?
Naamani loisti kuin Naantalin aurinko kun kannoin uutta tuoliani autolle. Onnea on myös farmariauton omistava ystävä, jonka peräkonttiin mahtuvat isommatkin heräteostokset. 
Meillä oli kyllä oikeastikin tarve vielä yhdelle pienelle tuolille kotona. Tarvitsimme eteiseen jonkinlaisen pienikokoisen istuimen, jossa voi istua ja pukea poikaa. Ja kuin ihmeen kaupalla, tämä pieni hassu tuoli oli juuri sentilleen oikean kokoinen tuohon ajattelemaani koloseen. On vaan niin paljon helpompi pukea lasta, kun voi istua johonkin kunnolla. Itse en ole tuohon kyykkypukemiseen oppinut ikinä. Se on oikea tekniikkalaji, ja tämä äiti tarvitsi apuvälineen.
Raahasin sitten tuolin kotiin ja mieskin piti kyllä löydöstäni. Se oli kuulemma hauska tuoli. Mutta eniten taisi innostua Eppunen, joka nyt innostuu muutenkin aina kaikesta, ja raahasi tuolin pöydän päähän oman syöttötuolinsa paikalle. Tuoli kaipaa kyllä hieman pesua, kunnostusta ja uutta maalia, mutta kyllä siitä vielä tulee hyvä eteisen tuoli. Että on sitten helpompi pukea. ;)





PS. Tämän postauksen luettuaan mieheni sanoi, että itse olen romua haaliva kassialma..;) Ja tämä lempinimi on kuulemma rakkaudella annettu. ;-D

PSS. Ticket arvonnan voittaja Hippuli on edelleen kateissa. Ottaisitko pian yhteuttä?! 

22 kommenttia:

  1. Miehet ja niiden rakkaudella antamat lempinimet on parhautta. ;)

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Joo, tämä ei ole pahimmasta päästä!:-D
      Ja kiitos!:)

      Poista
  3. Tuo tuoli tuo mulle ihan mieleen mummolan! On kyllä totta, että lasta on paljon mukavampi pukea tuolista käsin! Meille tehtiin eteisremontin yhteydessä ihan pukemista ajatellen penkki ettei lapsen tarvitse yrittää äitiään lattialta nostaa. Eikä tarvitse pinnistää itseään ylös, jos jotain on unohtunut kun kaikki on helposti käden ulottuvilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö tulekin!:) Mullakin tuli mieleen mummola ja nukkekodin tuolit.:D
      Wautsi, teillä on sellanen! Meidän pieneen eteiseen ei sellaista mahtuisi, mutta sellanen kunnon penkki olis kyllä ihan mahtava! :)

      Poista
  4. Olipas suloinen kirpparilöytö!! Meillä myös viljellään noita suloisia (ja vähemmän suloisia) lempinimiä äidille;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nää on ihan parhaita lempinimiä! ;D
      ja kiitos, tää oli hyvä löytö!:)

      Poista
  5. Oi, aivan ihana tuoli <3 Kelpais mullekin =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nyt kun vielä saisin sen laitettua kuntoon..;)

      Poista
  6. Aivan ihana tuoli <3 Kelpais mullekin =)

    VastaaPoista
  7. Tuoli sopii täydellisesti ajattelemaasi tarkoitukseen :) Mikä vihreä asu Epulla on päällä? Aivan ihana pikkumiehen kesäasu! -Elina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!=) Ja E:lla on päällään Mini Rodinin tän kesän trikoohaalari, tosi helppo nyt kesällä, ei muuta kun haalari päälle ja menoksi!:)

      Poista
  8. :) Sä olet kyllä ainakin vähän kassialma myös minun mielestä (tämä kaikella rakkaudella). Mutta minä olen kyllä ihan samanlainen!

    Kaunis tuoli! Muista että kerron perjantaina millaista palvelua sain tuolta samaisesta Matinkylän romuparatiisista.

    ps. Tänään haettiin Pakilan työkeskuksesta 2kpl leikkimökkituoleja. Ne ois maksanut yhteensä 6€ mutta sain tingattua alle 5€ kun niille kävi sillä hetkellä vain käteinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enkä ole! Ja en enää leiki sun kaa!
      ;-D

      Joo, no ei tuolla kyllä mistään palvelusta voi puhua.. mut sainpa sentään alea ihanaisesta tuolista!;-)

      Ja hyvä kun ne löytyivät. Oispa teillä täälläkin leikkimökki niin me tultais kans vähän leikkimään sinne E:n kanssa.:)
      Eiks oo kiva kun tekee hyviä löytöjä ja saa vielä alennusta löydöstä! Nyt mäkin sain kerrankin suuni auki!:D

      Poista
    2. Siis meillä on nyt leikkimökki myös tässä meidän pihassa. Anoppi osti sen K:lle synttärilahjaksi. Maalausvaihe vielä meneillään mutta ehkä jo pian pääsee lapset sinne leikkimään.

      Poista
  9. http://sphotos.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/c67.0.403.403/p403x403/311624_10151033304790660_975444687_n.jpg ;) tässä sulle cam neon pop. ei tuo olekaan niin neon mitä luulin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi ON hieno! Kiitos live-kuvasta! Kyllä mulle noi kelpais!!!!:))))))

      Poista
  10. Vastaukset
    1. Kiitos, jos ensi viikolla sitten saisin tehtyä sille jotain..;)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)