7.6.2012

Raitapaidan puistopäivä

Vietimme eilen ihanaa puistopäivää meille ihan uudessa puistossa, ja mukavassa seurassa. Eppu oli innoissaan uudesta puistosta, äiti hyvästä seurasta. Erityisesti pikkumies innostui puistossa olleista poljettavista "junista" ja polkukärryistä, johon pääsee matkustaja istumaan taakse. Poika meni aina vaunuun istumaan, ja odotti että joku isompi poika tuli polkemaan eteenpäin. Siellä "junan kyydissä" pieni Eppu sitten istua nökötti tyytyväisenä vaikka kuinka pitkään.

Eppunen on aina ollut tosi kova kiipeilijä ja myös uudet kiipeilytelineet kiinnostivat kovasti. Äitiä välillä vähän hirvitti, ja joskus teki mieli napata poika pois kiipeilytelineestä, mutta aika taitavia nuo pienet sitten kuitenkin ovat kiipeilemään. Pääsimme myös tutustumaan Helsingissä järjestettävään puistoruokailuun, josta onkin kirjoitettu monessa blogissa viime aikoina. Minusta se on aivan mahtava juttu, että tällainen mahdollisuus on järjestetty lapsille. Illalla oli lähdettävä vielä uudestaan ulkoilemaan, koska ilma oli niin upea.

Tässä muutamia kuvia eiliseltä sekä tiistailta. Kuvissa Epulla on päällä "lempivaatteet", raitapaita sekä Mini Rodinin Santiago slim -farkut. Olenkin ostanut pojalle useita basic raitapaitoja kevääksi ja kesäksi. Pitäisikin tehdä niistä joku kooste, sen verran monessa postauksessa Epulla on ollut jotain raitaa päällä. Tänä keväänä raidat ovatkin olleet tosi iso juttu, joka varmaan johtuu tänä keväänä jatkuneesta marine -trenditeemasta. Katselin puistossa, että aika monella äidilläkin taisi olla raitaa päällä, ja itsekin olen ostanut useamman raitapaidan kesäksi. Pitäisiköhän niistäkin joskus postailla jotain.. :)

Striped shirt: COS / jeans: Mini Rodini / sneakers: Converse.









25 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ne on, ja lisää tulossa..;) Voin kohta muuttaa blogin nimen raidallisella kaapilla ;D

      Poista
  2. Noi farkut on ihan huiput! Mua harmittaa, kun meidän Eemeli 6v ei tykkää farkuista, ei tiukoista, eikä löysistä. Ainoat mitkä kelpuuttaa päälleen on ihan henkka maukan vihreät farkut, ei muita. Lapsille kun on niin hyvännäköisiä farkkuja...mutta ei :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on ja vielä senkin takia kun ne ovat olleet meillä niin kovassa käytössä,ne ovat kuluneet sellaisiksi ihanan pehmeiksi. Ehkä sen takia tulee ne kans valittua tosi usein pojalle päälle, koska tiedän että ne ovat myös mukavat.:) Nyt jo harmittaa, kun tiedän, että pian ne ovat taas pienet.. :/

      Poista
  3. Ihania kuvia <3
    Mä tykkään myös raidoista =) Ja täällä pienessä kylässäkin järjestetään puistoruokailuja! Huomenna mennään katsastamaan tilanne, Eppu pääsi jo eilen syömään makaronilaatikkoa, kun me ollaan vielä Nopan kanssa karanteenissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ♥ Toinenkin raitafani linjoilla siis!:)
      Oho, teillä oli makaronilaatikkoa, nam! :P
      BTW Musta on niin hauskaa kun teilläkin on Eppu.:)

      Poista
    2. Meidän Eppu ei vaan oikeasti ole lähellekkään Eppua =) Alettiin siskon kanssa kutsua sitä Epuksi, kun se raahasi pienenä aina semmosta riepua mukana, niinkuin se Tenavien poika.
      Noppa taas sai ton nimen vauvana, kun oli niin pullea että oli ihan neliskanttinen =D

      Nykyään meillä kutsutaan lapsia nimellä Aija ja Nunu, ja nämä nimet on ton pienemmän aikoinaan antamat, ja jääneet vaan käyttöön.

      Poista
    3. Voi että, onko Epulla ollut uniriepu? :D ♥ Ihanat tarinat molemmilla nimillä!
      Aija ja Nunu on kans hyvät nimet. Meillä asuu yksi Nuunuu, mutta se on tuo minun valkoinen vauvani.:)

      Poista
  4. Tyttöjen äitinä aina ihastelen kuinka mukavan näköisiin vaatteisiin poikasi puet :) Tyttöjen kanssa kun tulee mentyä aika hempeällä linjalla... Farkut on kyllä lempparihousuja meilläkin kuivankelin ulkoiluun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marika :))) Ei sitä tiedä miten sitä itse tyttöä pukisi, voisi kyllä tulla hempeää.:)
      Me käytetään paljon myös verkkareita, mutta myös farkkuja ja varsinkin näitä kun ovat mukavat ja pehmeämmät.:)

      Poista
  5. Minusta on hyvä harjoitella lapsena kiipeilyä ja matalalta tippumista, ettei isona tarvitse pudota korkealta oppiakseen saman läksyn.
    Voi hitsi mulle on tullut pakkomielle tuosta cosin punaraidallisesta paidasta! Millaista mitoitusta ne nyt olikaan ? On kyllä ihanin raitapaita ikinä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juuri noin mäkin olen ajatellut, ja siksi ole koittanut pitää näppini erossa ja anatnut pojan kiivetä. Ehkä käyn joskus sitten auttamassa vähän jos näyttää vaikealta, mutta hyvin tuo on kiipeillyt.:)
      Tämä kyseinen paita on pientä kokoa, tämä Epulla oleva on 98, mutta meillä on yksi toinen COSsin raitapaita, joka taas on paljon reilumpi ja vastaa helposti sitä 98 kokoa. Eli ne voivat olla mitä vaan.:)

      Poista
  6. Raidat on kivoja, kunhan värit on oikeat :) Minkä kokoinen jalka Epulla on? Tuossa ekassa kuvassa näyttää niin isolta, vai onko se vaan kuvakulma?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on, en mäkään nyt ihan kaikista raidoista tykkää.:) Heh, katsoin ihan samaa, joku vääristymä se taitaa olla.:D Epun jalka taitaa nyt olla 24 eli ei kovin iso..:D

      Poista
  7. Tuo puistoruokailu on ihan loistoidea! Olisipa meilläkin täällä :o/ Hieno sosiaalinen hetki, niinkuin ruokailun kuuluisi ollakin.

    Mä muistan, kun viime vuosituhannella itse olin pienenpieni Lillukka ja olin tätini luona Helsingissä kyläilemässä. Tädin kanssa me käytiin joka päivä leikkipuistossa ja puistoruokailemassa. Se oli ratikoiden ohella suurin ihmetys pienelle maalaistyttöselle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on ihan mahtava juttu. Käytiin tänäänkin kokeilemassa,tosin eri puistossa. :)
      Oi, sulla on ihania muistoja lapsuudesta.<3

      Poista
  8. Ihania kuvia taas kerran! Lähes ainut mitä täällä maalla asuessa kaipaan on leikkipuistot, jossa lapset pääsisivät peuhaamaan ja äiti saisi juttuseuraa ainaisen "eikä-keskustelun" sijaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥
      Juuri näin, se on kyllä parasta antia kun näkee muita aikuisia ihmisiä!!! Tässä meidän ihan lähipuistossa ei aina ole kamalasti ihmisiä,joskus jopa ihan hijaista (varsinkin talvella oli), mutta onneksi tässä iltaisin on aina takuuvarmasti muutama naapurikin ulkona, joiden kanssa voi vaihtaa kuulumisia. Se on oikeasti tosi tärkeää, että äitikin pääsee joskus juttelemaan muiden aikuisten kanssa.

      Poista
  9. Olispa täälläkin puistoruokailu, jospa vielä joskus..:)

    Noi farkut on aivan ihanat, tosi hyvännäköiset!! Mukavia kuvia (taas)!Ja raitapaidat on kyllä kivoja! Minusta ois kiva kurkistaa myös Eppusen äidinkin raitapaitoihin..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan, että tämä juttu leviäisi joka paikkaan!:)

      Tuohon ylös juuri kirjoittelinkin, että nämä ovat jo kuluneet vähän pehmeämmiksi ja siksi vielä enemmän lempparit.<3
      Ja kiitos ♥
      Tykkäsin joskus postailla jotain omistakin, mutta en ole vielä keksinyt, miten ne voisi kivasti kuvata, vai etsinkö vaan kuvat netistä tms. Koitin nimittäin joskus kuvata jotain itseni päällä, ja se ei ole yhtään mun juttu + että osuma oli jostain paidan kauluksesta, niin siitä tuli tahattomasti vaan tosi koomista.. :-D

      Poista
  10. Kävinpä tänään katsomassa paitaa liikkeessä mutta eipä ollut enää kuin pari jäljellä... jotka ei osuneet meidän kokoon. Olet saanut minut(kin) nyt innostumaan punaisesta -siis tytölle. Aika järisyttävää ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun täytyy tunnustaa, että tilasin tän meidän punavalkoisen jo aiemmin keväällä sieltä Cossin nettikaupasta kun en malttanut odottaa Suomen liikkeen avautumista.:D
      Hyvä, hyvä!:) Punainen on aina pop! ♥

      Poista
  11. Tuo Cosin raita on niin ihana <3 meilläkin löytyy tuo paita =) ja t-paita sinisillä raidoilla. Tarpeeksi leveet raidat ja valkoista välissä tarpeeksi että ei ala raidat vilisemään silmissä. Me love <3 ja Eppu taas niin kovin stylenä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se t-paita sinisillä raidoilla oli todella kaunis, katsoin sitä itsekin, mutta ei ollut kokoja silloin. :)
      Ja kiitos!:)

      Poista
  12. teillä taitaa olla PALJON vaatteita ja vielä tosi ihania! ;) -TeePee-

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)