1.6.2012

Nextiltä

Next.co.uk on varmasti tuttu vaatesivusto monille. Tilasimme parin ystävän kanssa yhteistilauksen ja meille kotiutui muutama kiva juttu, jotka haluankin jakaa täällä.
Olin jo pitkään katsellut Nextin pyjamia pojille, koska ne näyttivät kivoilta ja olivat myös edullisia. Tilasin siis Eppuselle Nextiltä kevyen kesäneuleen sekä paketin pyjamia syksyä ajatellen. Tällaisia peruspyjamia käytämme paljon ympäri vuoden, paitsi tietenkin kesällä kun on kuuma. Halusin ostaa tuon 3-packin kuitenkin jo nyt, koska monesti katsomani pyjamat ovat loppuneet ennen kuin olen ehtinyt tilata yhtään mitään.
Neule oli sitten oikeastaan pieni heräteostos. Sen hinta oli vain 11 puntaa ja se sattui olemaan joku uutuus, niin ajattelin, että se olisi kiva farkkujen kanssa. Meinasin ensin ottaa meille koon 2-3 vuotta, mutta onneksi ystäväni neuvoi valitsemaan pienemmän koon 1,5-2 vuotta. Kun neule tuli, se oli todellakin sopiva, eikä ainakaan yhtään pieni. Huh, seuraava koko olisi ollut kyllä liian iso nyt ja näköjään ainakin tämän neuleen mitoitus on enemmänkin vähän reilua kuin pientä, ja luulen, että tämä koko riittää meille helposti koko kesäksi. Pyjamista sitten nappasin sen seuraavan koon, eli 2-3 vuotta (vastaa 98cm), koska niiden pitäisi mennä sitten koko talvikin.
Meillä on ollut aiemmin paljon Baby Gapin pyjamia, ja mitoituksesta pitääkin sanoa, että Nextin mitoitus on reilumpaa kokoa kuin niukka Baby Gap, josta melkein aina saa valita normaalia kokoa isomman.
Tässä alla siis muutamia kuvia eiliseltä. Me lähdemme nyt katsomaan lentokoneita!
Mukavaa viikonloppua kaikille!

PS. Tervetuloa uudet lukijat! :)

Cap: Gant / knit: Next / jeans: Mini Rodini / shoes: Cienta.






 



8 kommenttia:

  1. No toi onkin livenä paljon kivempi toi neule - kun mä kanssa sitä tiirailin kun Nextin tilausta tein, mutta jäi sitten kuitenkin (koska hintaa tuli muutenkin ihan kiitettävästi 4 lapsen juhlavaatteista...) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja itse tykkään tuosta raikkaasta väristä.:) Huh, voin vaan kuvitella mitä neljän lapsen vaatteisiin saa menemään.

      Poista
  2. Ompas pirtsakka neule!Mä aina ihailen epun päällä noita rodinin farkkuja, näyttää sopivan moneen menoon! Täällä olisi seuraava käyttäjä valmiina sit kun Eppu venähtää ;) Oon ihaillut niitä vaaleita myös nettikaupassa, täytyy tsekata olisko alennusmyynneissä vielä kokoja jäljellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on ihan lempparihousut, eikä vähintään mallin takia.:) Meillä on vielä käytössä koko 80/86, mutta jos sinä tai joku muu tietää jonkun hyvän alevinkin Santiago slim vaaleansinisen väriin 92/98 saa vinkata!:-) Meillä on jo tummansiniset ja harmaat 92/98 odottamassa, mutta vaaleansiniset uupuu. Gotta Catch 'Em All ;-D

      Poista
    2. Mä vinkkaan jos tulee vastaan! Hih, kerää koko setti ;)

      Poista
  3. Ihanan raikas neule! Klikkasin joskus kanssa pyjamia ostoskoriin, mutta jätin tilaamatta kun arvoin koon kanssa. Viime kesäksi tilasin muutaman vaatteen ja koko meni pieleen - sopivat nyt vuotta myöhemmin. Tosin onneksi nyt eikä esim. talvella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) No mutta hyvä, että pääsivät kuitenkin käyttöön!:) Mullahan on kans niitä Bodenin pyjamia ensi kesäksi ;-D Tai voisi niitä nytkin jo käyttää, mutta ovat vähän koomisen näköisiä. :D Tosin näiden Nextin pyjamien malli on ehkä vähän parempi kun ei haittaa vaikka ovatkin alussa vähän reiluja.:)

      Poista
  4. Ihanan raikas neule, sopii Epulle hyvin!! Nuo pyjamat ovat myös ihania, tähdet kyllä iskee muhun :D

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)