23.6.2012

Ihanaa juhannusta!:)

Juhannusaattona olimme kotosalla. Ilma helli meitä ihanalla auringonpaisteella. Oli niin ihana olla koko perhe yhdessä kotona, eikä ollut kiire mihinkään. Grillattiin ja ulkoiltiin, tavattiin tuttuja, ja ulkoiltiin lisää. Monet perheet naapureissakin olivat kotona. Toisilla oli bileet. Eppunen juoksi sadettajan alla ja kikatti. Me vain nautimme upeasta lämpimästä ilmasta. Ja söimme jätskiä. Toivottavasti huomennakin paistaa aurinko... :)
Mietin, mitä kaikkea on tehty edeltävinä vuosina juhannuksena. Lapsena taisimme viettää juhannukset Torkkulassa mökillä. Teininä mökkeiltiin kavereiden kanssa. Nuorena aikuisena kiersin festareita ystäväni kanssa. Joskus on oltu pohjoisessa juhannus. Sitten taas mökkeiltiin vähän aikuisemmassa seurassa. Menneisiin juhannuksiin liittyy ihania muistoja. Melkein tulee haikea mieli kaikkia mukavia juhannuksia muistellessa, ja sitten taas naurattaa hulluna kun muistan jotain hassua. Tänä vuonna rentoudutaan ja laiskotellaan. Ja syödään lisää jätskiä.

Hyvää juhannusta! Have a lovely Midsummer!











18 kommenttia:

  1. Ihanan aurinkoisia kuvia :) Mukavaa juhannuksen jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, eilen olikin ihana auringonpaiste!:) Hyvää juhannuksen jatkoa myös sinne!:)

      Poista
  2. Kauniita kuvia! Kiireetön juhannus on ihan parasta :) Kivaa Juhannuspäivää teille!

    VastaaPoista
  3. Me oltiin eilen ihan vain isovanhemmilla jotka asuu tuossa pyörä-matkan päässä ja tultiin kotiin niin että kerittiin katsomaan jalista.
    Nuorempana jussi meni usein kavereiden kanssa mökillä pulloa availlen (ja muu kesä festareilla) että hiukan on siitä muuttunut tuo juhlinta-tapa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on kans ollut tv päällä tuon futiksen merkeissä :D
      Niin kai se on, että aikaansa kutakin, mutta ei se tämäkään huono vaihtoehto ole, mukavan rentoa. :D

      Poista
  4. Ihania kuvia!
    Tuo Rodinin puku on kyllä mainio -meillä on se keltaisena ja on niin suosikki kesäpuku -Kun nyt nuo sateet loppu hittolainen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja tuo on kyllä loistava puku, ja ihanan helppo! se keltainen on myös tosi kaunis väriltään! :) Ja täällä myös nyt odotellaan sateiden loppumista, toivottavasti ei mene koko viikkoa.:)

      Poista
  5. Ihania kuvia! Me ollaan ekaa kertaa vuosiin juhannus ihan kotosalla. Tellu protestoi, kun ei pääsyt mökille uimaan, mutta vaikkei järveä olekaan niin kiireetöntä yhdessä puuhastelua voi kotonakin olla :)Vielä kun poika olisi käsittänyt ettei yötön yö tarkoita etteikö pitäisi nukkua. No voidaanpahan miehen kanssa fiilistellä univelkojen aiheuttamissa päänsäryissämme miltä nuoruusvuosina on tuntunut valvottujen, remuttujen juhlaöiden jälkeen.

    Mukavaa juhannuspäivän jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja voi Tellua, mutta jos on hyvä porukka kasassa, eli vaikka koko perhe, niin ei sillä paikalla ole niin väliä vaan sillä hyvällä seuralla.:)
      Meillä oli kans pojalla unettomuutta ilmassa, johtuukohan se tuosta yöttömästä yöstä? :D

      Poista
  6. Oi kivalta näyttää teidän päivä! Ilma oli kyllä mitä ihanin, minä paloin todella pahasti, näyttää kuin olisin ollut jossain Turkissa :D Mukavaa viikonlopun jatkoa! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eilen oli niin ihana auringonpaiste ja tänään plääh alkoi sataa.:)
      Voi sinua, mutta nyt ei tarvitse mennä Turkkiin asti polttamaan itseään. ;)
      Mukavaa pitkän viikonlopun jatkoa myös teille!:)

      Poista
  7. Ihana kesätunnelma kuvissa. Hauskat juhannukset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja rentouttavaa juhannusviikonloppua myös teille sinne!:)

      Poista
  8. Samoin sinne!Täällä on myös lämmintä piisannut, ihanaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja nyt meillä alkoi sadekausi, ainakin sääennusteen mukaan. Höh.:)

      Poista
  9. Ihana tuo Mini Rodinin Onesie. Metsästän sitä keltaista juuri pojalleni. Millainen mitoitus niissä on? Kuinka pitkä Eppunen on/ minkä kokoinen hänen puku on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on tosi kiva puku, suosittelen!:) Mielestäni tämä on pientä mitoitusta, E:lla on nyt koko 92/98 ja ihan sopiva. En tiedä pojan tarkkaa pituutta, mutta 1,5v. neuvolassa oli n.86cm, mutta siitä on kyllä useampi kuukausi aikaa.:)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)