13.6.2012

Äidin omat suosikit

Tein nyt ihan kokeilumielessä tällaisen "äidin omat suosikit -postauksen", katsotaan jääkö tämä ensimmäiseksi ja viimekseksi. ;) Koska en oikein onnistunut kuvaamaan mitään itseni päällä, niin että joku saisi niistä jotain selvää (kaikki kunnia niille bloggareille jotka onnistuvat) tein nyt vain tällaisen kollaasin, jossa omia suosikkejani, niitä parhaiksi todettuja lempijuttuja. Ja koska olen vielä hetken kotiäiti, ja vietän pääasiassa aikani hiekkalaatikon reunalla, luvassa ei ole mitään hienoa business pukeutumista, ja koska oma "parasta ennen -päivämääräni" on mennyt jo aikoja sitten, ei myöskään seksikkäitä hotmama juttuja. Sori.
Laitan tuohon kuvan alle myös minkä merkkisiä nuo ovat, ja linkkaan ne, jotka ovat vielä myynnissä, jos joku vaikka jostain innostuisikin. 


1. Club Monaco, pellava neulepaita, ihanan kevyt ja viileä tuskasta hikoilevalle äidille keväällä. ;)
2. Reiss, oma lempineuleeni. Hyvin basic ja sopii kaikkien farkkujen kanssa (joita ainakin minä käytän melkein aina). Myynnissä ainakin täällä.
3. Star by Julien MacDonald basic mustat caprihousut. Aina kätevät, käy vaikka minkä kanssa.
4. Monki, Steffi jacket. Väitin vielä jokin aika sitten, että en koskaan löydä mitään Monkista, ja sitten löysinkin parhaan perustakin ikinä, ja lisäksi kaksi t-paitaa, jotka ovat ihan lemppareita. Vanhakin nuortuu kun käy tuolla Monkissa. Takki on edelleen myynnissä täällä.
5. Toinen löytö Monkista. Näitä t-paitoja piti ostaa sitten kaksi, toinen on sentään erivärinen. Ja minä en edes pidä sloganeista t-paidoissa. Myynnissä täällä.
6. Uusin löytöni, useiden ihmisten suosituksesta, Levis demi curve ID skinny jeans. Aivan ihanat ja täydellisesti istuvat housut, jotka pitävät kaiken "ei-niin-kiinteän" paikallaan. Suosittelen niille, jotka etsivät täydellisiä farkkuja. 
7. Toms, jokavuotiset must-have kengät. Viime vuonna kävelin omani puhki, nyt pitää taas ostaa kesäksi uudet. Varmaan tosi epäergonomiset, mutta ah-niin-loistavat ja helpot kesäkengät. Plussana kaunis ajatus siitä, että jokaista ostettua kenkäparia kohden joku lapsi saa uudet kengät. Tomsille tästä.
8. Vagabondin nahkaiset tennarit. Löytöni Åhlensilta. Muka vähän siistimmät kengät äidille, joka haluaa pitää tennareita. Supermukavat jalkaan. 
9. Converset. Ei selityksiä. Suosikit.
10. Celinen vintage laukku vuodelta hakku ja lapio. Erittäin epäkäytännöllisen pieni, mutta niin söpö, että sitä on vaan pakko käyttää. Joskus tämä vaihtuu johonkin isompaan kilpailijaan kun tavaraa on saatava enemmän mukaan, mutta hyvä peruslaukku, jonne mahtuu kännykkä ja rahapussi.





24 kommenttia:

  1. Mua ainakin kiinnostaa äidinkin jutut joten lisää vaan! ;)
    Mulla on lähes samanlainen takki Monkista, tosin punanen ja kuten jo aiemmin mainitsin niin noita t-paitoja pitää sieltä hakea (en ole vieläkään kerinnyt...). Monkissa tosiaan tämmönen vanhuskin nuortuu! ;D Ja Converset ei todellakaan tarvi selityksiä! :D
    Rentoa ja mukavaa, ne on myös mun tyylin kulmakivet. Ei tod. mitään hot mama-kamaa ole täälläkään! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiva, ehkä mä sitten vielä joskus laitan.:)
      Ihan loistavia noi Monkin takit, eikä ole hinnalla pilattu. Punainen kuulostaa ihanalta, olisi kiva nähdä joskus kuvia siitä?:)
      Mä juuri mietin, että nykyään mulle merkitsee myös aika paljon se, että vaatteet on myös mukavia, onkohan se vanhuuden merkki? :D Ei vaan enää pysty kiduttamaan itseään jossain upeannäköisessä jutussa, jossa ei voi liikkua, tai tuntee olonsa epämukavaksi.:)

      Poista
  2. Oi mikä kollaasi! Näitä EHDOTTOMASTI lisää!! Lapsen ensimmäisen vuoden ostelin niin huumassa hänelle vaatteita, että omaan vaatetukseen ei tullut kovasti panostettua. Ja jotenkin oman oikean koon löytyminenkin vei hetken. Nyt siis olen saanut mitat (suunnilleen) kohdilleen ja olisi aika taas hieman katsoa omiakin vaatteita;)
    Multa löytyy noi samaiset Levikset - huiput housut! Mulla kotioloissa päällä aina popin punavalkoraidallinen paita päällä, voisin pitää sitä yötä päivää;) Nyt olis hakusessa sellaiset siistit kotihousut, joilla kehtaisi lähteä myös puistoonkin. Me&I:lla kuulemma olisi, mutta en ole ikinä kutsuilla käynyt. Eikä ne lastenvaatteet niin kiinnostakaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja täytyy tehdä sitten joskus toistekin näitä. :) Vähän sama juttu oli täällä, vauvahöyryissä itsensä oli niin helppo unohtaa eikä sitä tilannetta helpottanut yhtään se, että yhtäkkiä huomasi omistavansa löllön taikinamahan.:D Nyt muutenkin vartalo on vähän eri mallinen kun ennen vauvaa. :)
      Noita Leviksiä kehuttiin siellä ja täällä, ja pitkään mietin niitä ennenkuin uskalsin ostaa. Kannatti, ne on tosi hyvät!
      Ja mulla on kans Me&I:n parit housut, juuri kotikäytössä, vaikka en muuten olekaan sieltä hirveästi lastenvaatteita löytänyt. Erityisesti ne slim fit jeansit on mun suosikit, ja niistäkin käytin ekan parin jo ihan "puhki".:)

      Poista
  3. Converset on itselläkin ja tänä kesänä poitsulla samanvärisinä :)

    Kivasti saman oloinen tyyli kuin Eppusella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Converset on vaan ihania, meillä on kans koko perheellä!:)

      Hih, hassua kun sanot noin, koska mun mies usein sanoo ihan samanlailla, että me ollaan Eppusen kanssa ihan samannäköisiä. :D En ole sitä tarkoituksella tehnyt, mutta ehkä sitä valitsee sitten sellaisia "oman tyylisiä" vaatteita myös lapselle. Tosin aika usein kun ollaan kiireellä lähdössä johonkin ja olen pakannut perheen tavarat ja pukenut lapsen, huomaan itse olevani vielä yöpaidassa..;-D

      Poista
  4. Oi, hyvältä näyttää! Mulla on nuo vagabondin tennarit varrellisena ja oli kyllä aivan kevään lempparit, niin ihanan pehmeät :)
    Kiitti tuosta farkku vinkistä, täytyykin katsastaa nuo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään muutenkin Vagabondin kengistä, mutta nämä ovat kyllä kaikkein mukavimmat. Ja myös aika helpot pitää puhtaana.:)
      Noi farkut oli ainakin mulle hyvät, kannattaa sovittaa niitä. :)

      Tuosta skinny -mallista pitää vielä sanoa sen verran, että se ei ole mikään överi-skinny (teinien mielestä ei varmaan skinny ollenkaan;) mutta juuri sopiva lahkeenleveys jos tykkää vähän kapeammasta lahkeesta.:)

      Poista
  5. Tosi kiva kollaasi, ihania vaatteita! Hyvin samalta näyttää minunkin vaatekaapissa, tämän kesän tennarit on vielä hakusessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja hauska kuulla, että muilla samantapaisia juttuja.:) Tennarit on parhaat kesäkengät!:)

      Poista
  6. Ihania vaatteita!

    Olen lähdössä huomenna Pariisiin ja suurin tavoitteeni on etsiä itselleni työvaatteita ja jättää lastenvaatteet ostamatta. Tosin jo nyt tiedän että tämä ei tule onnistumaan mutta ehkä se vähentää sitä lastenvaatteiden ostohuumaa. Tytöt ei oikeasti tarvitsisi yhtään mitään. Mekkoja kun tulee sen minkä ommella ehdin :)

    Tullaan juhannuksen jälkeen kotiin koko porukka. Olisiko silloin Korkeasaaripäivä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooooh, Pariisin reissu! <3 Joo, kohta taitaa olla se työvaatteiden hankinta käsillä itse kullakin. Kerrohan sitten mitä löytyi!:)

      Korkeasaaripäivä juhannuksen jälkeen kuulostaa loistavalta!:)

      Poista
  7. Tykkään!Näitä lisää!Monet on kyllä omaankin makuun sopivia, että täältähän saa sit jatkossakin hyviä vinkkejä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, hyvä! No ehkä sitten uskallan laittaa toistekin myös äidin juttuja.:)
      Mä kans juuri bongasin sun blogista kivat baltsut, ne vielä puuttuvat, koska vanhat ovat jo liian rähjäisiä.:)

      Poista
  8. Ihana kollaasi! Näitä tosiaan jatkossakin lisää. Tunnustan etten ole aikoihin ostanut mitään vaatetta itselleni ellei ole ollut pakko. Pitäisi ryhdistäytyä, mutta kotona lasten kanssa ollessa ei tarvitse katsella mitä päällensä laittaa kunhan tuntuvat mukavilla. Uudet farkut on olleet kyllä ostoslistalla pitkään joten kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, täytyy tehdä.:) Noista farkuista haluan vielä vinkata, että noita löytyy myös Ellokselta, kuten niitä eilisiä lakanoita, ja joskus ne koodit käyvät myös noihin farkkuihin. Mutta kannattaa käydä ehkä sovittamassa niitä ensin jossain tai sitten tilata pari eri kokoa, koska ainakin minulla oli noista farkuista yksi koko pienempi kuin normaali farkkukokoni. :)

      Poista
  9. Tuo takki huusi heti "MINUN!" Minkälaista mitoitusta? itselläni pääasiassa koko S/36, mutta joskus M. Koot näyttivät menevän xs/s ja m/l.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, se on tosi hyvä takki, suosittelen lämpimästi!!!:) Jos olet 36 niin ota xs/s koska tuo on tosi reilua mitoitusta (toki mallikin on sellainen reilu) mutta itsekin otin tuon pienemmän (vaikka käytän norm.38/M kokoa) koska en halunnut niin "telttaa". :)

      Poista
  10. Hotmama juttuja *reps* =D
    Mulla on niin sekava ja outo "tyyli" etten edes pahemmin kuvia siitä viittis ottaa =) Okei, pari kuvaa itsestäni oon joskus blogiini laittanut, niistäkin jo näkee ettei mitään tyyliä ole =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hothothot!:-D

      Tyyli se on sekavakin tyyli.:) Sepä vasta tylsää onkin jos aina vaan käyttää samanlaisia vaatteita, kyllä mä ainakin tykkään sekotella erilaisia juttuja ja merkkejä, ihan oman mielen mukaan.:) Ja joskus on niin kiire, että vedän kaapista sen yöpaidan tilalle vaan ne ekat mitkä sattuu käteen..:D

      Poista
  11. Olipas kiva postaus =) minusta on hauska lukea ja tietää myös vähän mammasta lapsen takana! Lisää näitäkin <3

    VastaaPoista
  12. Kiitos tästä postauksesta, lisää tällaisia!! :) Tuohon takkiin ihastuin heti ja sellaisen taidan itselleni hankkia! Miten sitä onkaan "unohtanut" omat vaatetarpeet.. Nuo Vagabondin tennarit (varrella) multakin löytyy, iha huiput jalalle ja miellyttää silmää! Täytyy laittaa nuo farkut korvan taakse, kun tulee se aika että täytyy hommata itselle uudet! Kiitos siis suuresti tästä postauksesta! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja kiitos sanoistasi, mietin monta kertaa kiinnostaakohan ketään tällainen, mutta mukavaa jos tästä on jotain hyötyä.:) Tuo takki on tosi hyvä, suosittelen lämpimästi.:)
      Olisi pitänyt itsekin ostaa varmaan varrella, noihin mataliin menee nimittäin aika helposti kiviä sisään.:) Ovat kyllä tosi hyvät jalkaan niin kuin Vagabondit yleensä.
      Ja noita farkkuja kannattaa ainakin sovittaa jos jossain niihin törmää, Leviksellä oli nyt paljon muitakin hyviä malleja.:)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)