15.4.2012

Ei se olekaan niin suuri...

... nimittäin COSsin harmaa parka, jonka ostin Epulle. Koko on 98cm, ja vielä hetki sitten aiemmassa postauksessani pohdin, pitääkö tämä takki jättää syksyksi. Vetäisimme takin kokeeksi päälle, ja ei se ollutkaan niin iso kuin olin kuvitellut. Ehkä malli jotenkin hämäsi, ja se, ettei takissa ole vuoria. Hihat ovat toki vielä pitkähköt, mutta eivät mitenkään älyttömän pahat.
Takin materiaali on paksumpaa puuvilla twilliä, jossa on pehmeä pinta. Tykkään kyllä tuosta takista tosi paljon ja se sopii aika monien erilaisten vaatteiden kanssa. Vihdoinkin Eppukin on saanut jalkaansa sään mukaiset kengät, mutta takki sopii hyvin myös Conversien kanssa.
Joka kerta kun löydän jonkun kivan takin, pieni hamsteri herää miettimään, että olisko pitänyt ostaa tämä seuraavassakin koossa. Ei, ei, ei! :D Uusia takkeja tulee koko ajan lisää, ja toivotaan nyt, että tämä 98 koko menisi ainakin hetken pidempään. Eikös jossain vaiheessa lapsen kasvukin pitäisi hidastua niin, että ei mene enää montaa kokoa per vuosi?
Tarkoitus oli esitellä vielä yksi ihana collari teille, mutta yhden jätskin, pillimehun ja kauppakeskuksen lattian jälkeen se ei ollut enää kuvauskunnossa..

Mukavaa ja rentouttavaa sunnuntaita kaikille!:) Ja tervetuloa uudet lukijat!

PS. COSsin ihanaan nettikauppaan pääsee tästä.







Coat: COS / leggins: POPUPSHOP / beanie: ARMANI / wellies: BUNDGAARD.

24 kommenttia:

  1. Onpas magee!Paljon kauniimpi päällä kuin nettikuvissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiiitos :))) Toi materiaali on aivan ihanan tuntuinen, tykkään kovasti!

      Poista
  2. Todellakin kiva päällä. Mä en nettikuvissa tykännyt tästä ollenkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kiitos.:) Mä en itse ollut ihan varma tosta materiaalista,että onko se hyvä, mutta sitten kun näin isomman koon Tukholmassa, niin se kyllä vakuutti. Noi Cossin nettikuvat on kyllä aika yksinkertasia,kun on pelkät flat -kuvat niin niistä ei välttämättä saa aina oikeaa kuvaa.:)

      Poista
  3. Kuten ylläkin kommentoidaan niin kivempi päällä kuin kuvissa, mä tosin tykkäsin jo niistä kuvistakin! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih:D Mutta siis nyt kun katson vielä noita kuvia, niin onhan toi kyllä vielä hiukan reilu, kun olkapää ei ihan asetu paikalleen, mutta kai toi poika tosta vielä vähän kasvaa takkiin sopivaksi ;-D

      Poista
    2. On minunkin makuuni kyllä liian reilu, mutta lapset kasvaa.

      Poista
    3. Juu, ja varsinkin tuosta olkalinjasta huomaa. Ehkä sitten vois asettua paremmin jos olis paksu neuletakki alla, mutta sekään ei kyllä tuohon hihanpituuteen auta.

      Poista
  4. IHANA! Nyt kyllä harmittaa, että en ostanut sitä teidän tuplakappaletta! Paljon hienompi kuin mitä noissa myyntikuvissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voih, :-/ Mutta luulisin kyllä että COSsille tulee myöhemminkin tän tyyppisiä takkeja. Ainakin tää malli on hyvin samantapainen kun se Cossin takki, jonka mies toi Epulle syksyllä Lontoosta.

      Poista
  5. Meidänkin täytyy saada tuollaiset kummarit sitten syksyllä :)) Ja tosiaan, ei takki näytä ollenkaan "yli-isolta" vaan ihan sopivan reilulta :)) Aurinkoista sunnuntaita!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita kumppareita suosittelen, ovat ihan loistavat, ja malli ei ole liian leveä. :)
      On se huomattavasti pienempi kun mitä alunperin ajattelin, näytti ihan JÄTTIMÄISELTÄ ennenkun sovitettiin, mutta ehkä kuitenkin vielä parempi sitten kun poika tosta snadisti kasvaa (vähän mua häiritsee ettei ihan jokapaikasta istu vielä). Mutta eipä ole sitten ainakaan eka takki joka jää pieneksi. ;-D

      Poista
    2. No niinpä, ja eiköhän kesälläkin ole viileitä kesäiltoja jolloin takkia voi käyttää! Musta tuntuu että pienillä nuo takit ovat aina vähän reilumpia, tai itsestä ainakin tuntuu että kun on "just sopiva" niin sit onkin jo melkein pieni. Ja tuon takin ehdoton plussapuoli on tuo pidempi takaosa!!! Huippu!

      Poista
  6. On tyylikkään ja mukavan näköinen takki!

    VastaaPoista
  7. Hyvännäköinen! Käytännöllinenkin, kun on takaa hieman pidempi malli.

    VastaaPoista
  8. Kivan näköinen tuo takki eikä se tosiaan milleen ylisuurelle näytä! Saappaatkin näyttävät mukaville tepastella. Itse yritän juuri etsiä pojalle istuvia saappaita joissa jättijalka (kokoa 27) kohtaisi sopivan kokoisen varren sillä nykyisissä ei oikein kyykistely onnistu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä, kunhan nyt ei ole ihan törkeä. Tekee mieli kyllä käyttää sitä jo kun tykkään tosta niiiiiiin..:-)
      Noissa saappaaissa on muutenkin tosi hyvä malli Epun jalkaan.:)
      Voi ihana, teillä on iso jalka pienellä miehellä <3 :) Miten olis sellaiset lyhyt vartiset kumpparit, tai esim. Hunterin kumppari "tennarit"? :)

      Poista
    2. Kyllähän noin ihanaa takkia taatusti haluaa innolla pitääkin :)

      Varmaan pitää tosiaan pojalle lyhytvartiset kumpparit ostella, kun eihän pitkävartisissa missään varsi ja polvitaive kohtaa sopivasti. Meillä on vaan taas ollut sellainen flunssaputki menossa ettei ole energia riittänyt tähänkään asiaan perehtyä, vaikka akuutti tarve olisikin.

      Poista
  9. Meidän Crocsit haukkaa lätäköissä vettä niistä varren "ripustusaukoista". Kuka dorka edes suunnittelee reikiä KUMISAAPPAISIIN? :) Korureijät vielä ymmärrän, mutta ne isot aukot on pöljät. Täytynee ostaa jotkut oikeat - ehjävartiset - kumisaappaat... Nuo näyttävät kivoilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko niissä sellaiset? Mä en tunne niitä malleja yhtään kun meillä ei ole koskaan ollut, olen vaan ihastellut muilla. Mutta "vesiaukot" ei kuulostaa yhtään hyvältä. Nämä ovat tosi hyvät saappaat, ja pysyvät paremmin jalassa kuin muut mitä meillä on ollut, kun tuo etuosa (eli tuosta jalkapöydän päältä) on ainakin matalampi kuin esim. Viikkareisa. Tykkään myös noista nauhoista, eli ainakin näitä voin suositella lämpimästi!:)
      Ja nuo nauhojen kohdat ovat vain koristeet, ovat niiden alta ihan normaalisti umpinaiset.:)

      Poista
  10. Hei onkahan muilla sama ongelma...kestää turhan kauan, et noi kuvat latautuu. Onkohan ne isokokoisia vai onko mulla hidas kone? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, En ole aiemmin kuullut tästä, mutta onkohan muilla ollut samoin ja onkohan se vain tänään vai aina?
      Olen kyllä pienentänyt kuvat ja kokeilin kotona meidän molemmilla koneilla sekä Ipadilla enkä huomannut tätä, mutta pitää tutkia nyt tätä. Voi muuten myös johtua Bloggerista. Hyvä kun sanoit, niin tiedän nyt seurata tätä.:)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)