24.3.2012

Kevättä rinnassa

Tänään kävimme hoitamassa asioita ja oli mukava huomata, että ulkona lumi oli sulanut taas vähän lisää ja hiekkaista maata näkyi taas vähän enemmän kuin eilen. Kävimme Jumbossa ja tutustuimme myös siellä olevaan Naurusaareen. Ihan hauska paikka ja alle 2-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi sisään, mutta ehkä siellä olikin vähän enemmän tekemistä yli 2-vuotiaille, jos vertaa vaikka Hoplopiin. Kyllä silti tuolla Naurusaaressakin Eppu sai juosta itsensä hikeen ja kova jano yllätti pikkuisen leikkijän.
Tänään laitoimmekin päälle ekan kerran vähän keväisemmän takin, ja myös uudet Mini Rodinin salamavaatteet piti ottaa testaukseen.
Odotan niin paljon, että tulee lämmintä ja kunnon kevät, ja että ei tarvitse laittaa enää niin paljon päälle joka kerta kun lähtee ulos. Ja niin taitaa odottaa Eppukin, koska ei pidä pukemisesta sitten yhtään. Pienen pojan mielestä keväässä hauskinta taitaa olla nuo vesilätäköt, ja nyt olemmekin ulkoilleet todella paljon ja roiskutelleet vettä kaikissa isoissa lätäköissä. Tänään meillä ei tosin ollut vesilammikoihin sopivaa vaatetusta eikä kumppareita, mutta matkan varrella piti silti ihan vähän päästä loiskuttamaan vettä. Ihan vähän. Ihan pienessä lätäkössä. Ja voi että se on joka kerta yhtä hauskaa. Sisälle meno taas on joka kerta yhtä vaikeaa. Ois vaan niin kiva loiskutella. :)

PS. Hei, tervetuloa uudet lukijat, teitä onkin monta! :)









Beanie, body, jeans: MINI RODINI / coat: H&M / shoes: TIMBERLAND.




12 kommenttia:

  1. Hih, se loiskuttelu on niin parasta Eevinkin mielestä!Tänään käytiin katsomassa muumeja ja parkkipaikalla jo ehdittiin hypätä muutamaan lätäkköön, että kengät oli litimärät ja vaatteet kurassa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee, mä tulin kans siihen tulokseen, että paras vaan pitää ne kumpparit jalassa kun aina tilaisuuden tullen: PLÄTS! ;-D

      Poista
  2. Aivan ihana tuo takki! Olisi just eikä melkein Patrikille! Oletko vastikään ostanut, itse en tuollaisia Henkkamaukalla nähnyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitos, tää on ihan omakin suosikki.:) Ostin tän jo syksyllä jemmaan kun näin tän siinä H&M:n Unicef mallistossa poikien puolella. Kokokin oli iso, mutta silti oli pakko saada tää, niin ostin kevääksi(tai eyksyksi). Itseasiassa se on vieläkin vähän reilu, kuten kuvista näkyy, eli on tosi reilua kokoa. Tää kyllä sopis hyvin Patrikille, luulis että näitä vois olla jo huutiksessa tai jossain H&M kirpparilla (mun mielestä FB:ssa on sellainenkin). Tän takin koot lähti mun mielestä 86 tai 92 koosta, mutta on tosi reilua kokoa verrattuna muihin H&M vatteisiin.:)

      Poista
  3. Ihania kuvia ja hyvin sopii noi salamat Epulle :)

    (Ps. Maria: Laitoin sulle sähköpostia tuota takkia koskien...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Eppu on meidän oma salama, ehtii aina joka paikkaan.:D

      Onko teilläkin tää takki? Jos oli, niin oliko susta reilua kokoa? Mietin vaan vieläkin miten tää 92 voi olla näin iso.. :)

      Poista
  4. Ihana takki, harmi kun ei noita taida enää mistään saada :( (vaikka meillä taitaa olla jo se takkikiintiö kevääksi täynnä)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, en tiedä löytyiskö sitten just huuto.netistä tai kirppiksiltä(?) kun on kuitenkin jo "viime sesongin" malli. Meilläkin on kevääksi nyt takkikiintiö täynnä, ja alunperin olin aatellut tätä syksyksi, mutta en malttanut olla ottamatta jo nyt käyttöön... :)

      Poista
  5. Meilläkin lätäköt on ihan ykkösiä. Ihania kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja niitä taitaa riittää vielä vähän aikaa, koska täällä tuli viime yönä lisää lunta, ja nyt sitä on taas sulanut lätäköiksi. Tänään taas pääsi iltapäivällä hyvin läiskyttelemään.. :-D
      Ja kiitos!:)

      Poista
  6. Ihania kuvia! Lätäköissä on varmaan joku lapsimagneetti, joka väkisin vetää lapsia sinne kastelemaan niin itsensä kuin ympärillä oleviakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Siellä täytyy olla! Tänään päästiin taas leikkimään lammikoissa, ja kura ja vesi vaan lensi..:D Ei paljon tarvita ulkona viihtymiseen kun on niin kiva lutrata vaan noissa lammikoissa koko ajan.:)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)