21.3.2012

Kerhoa varten

Tässä muutama kuva meidän eilisestä kerhoasusta. Kuvissa on siis jo täällä aiemmin nähty Nova Star -paita ja Finger in the nose -farkut, mutta halusin laittaa muutaman kuvan vielä käytössä, koska se näytti minusta tosi söpöltä tummansinisten farkkujen kanssa. Muutenkin turkoosi tuntuu nyt ihanan keväiseltä. Farkkujen kanssa laitettiin sitten tällä kertaa vielä tummansiniset Hilfigerin "tossu-sukat" joissa liukuesteet pohjissa. 
Tuo Nova Star -paita on kokoa 86/92, ja mielestäni aika reilu verrattuna monen muun merkin vastaavaan kokoon. Varsinkin pituutta tuolla paidalla on reilusti, ja mietin, että tytölle tuo samainen paita voisi hyvin mennä vaikka pelkkien värillisten leggareiden ja vaikka tennareiden kanssa. :)
Pakko vielä mainita tässä postauksessa tuo meidän uusi ihana Skip Hop -pöllöreppu. Tämä ei siis ole se iso kerhoreppu, vaan pieni eväslaukku. Tämä olikin ihan loistava minimiehen kerholaukku, jossa pysyvät pienet matkaeväät viileänä (tai lämpimänä), mutta itse tungin sinne vielä vaipan ja oman rahapussini niin saatiin kaikki tarvittava matkaan mukaan helposti. Tämä koko riitti siis loistavasti meidän tarpeisiin lyhyelle kerhoreissulle. Lisäksi tuon saa hyvin kiinnitettyä myös rattaisiin. Kiitos tästä söpöstä laukusta kuuluu kaverille. :)
Tämän hetken lempilelu: MAINOSPALLO! :D

Bag: SKIP HOP / shirt: NOVA STAR / jeans: FINGER IN THE NOSE / socks: TOMMY HILFIGER.

Knit hoodie: GANT / stand: IKEA / bag: SKIP HOP.

19 kommenttia:

  1. Nuo paidat on kyllä reiluja. Meillä oli tuollainen tilattuna yhdelle ja koko olikin niin iso että isosisko sai sen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen kans kuullut joskus, mutta silti yllätyin kun laitettiin päälle. Mutta ei se haittaa, meneepähän sitten pitkään ainakin.:D

      Poista
  2. Tuo pöllölaukku on niin kätevä!Meillä on sama ja sit sama myös reppuna, tykkään!

    VastaaPoista
  3. Juu, Nova starilla on koot reiluja - pitkäjalkainen Herra Keltainenkin käyttää vielä 86 Nova starin farkkuja, kun taas joissain merkeissä housut saa olla jo 98. Hällä on myös tuo sama paita punaisena kokoa 92/98 ja on kyllä vielä tosi reilu (taisi olla sovituskuvia joskus kk sitten).

    Tuo pöllöreppu on ihana! Herra Vihreä menee ensi syksynä kerhoon, joten noita kerhoreppuja olen jo puntaroinut sillä silmällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli kans yhdet housut, ja koko 80cm meni tosi pitkään, mutta näistä paidoista ei ole aikaisempaa kokemusta, tää paita oli vielä jotenkin reilumpi kun ajattelin.:)
      Farkkuja koitin kans ystiksestä etsiä, mutta ei ollut oikeaa kokoa.

      Pöllöreppu on kyllä ihana. Meillä on "reppu reppuna" sitten Conssin pikkureppu jonne mahtuu sitten vähän enemmän tavaraa niin tämä oli hyvä koko tähän kohtaan.:)

      Poista
  4. ja mulla juuri noita reppuja ja eväslaukkuja tullutkin tilattua lapsille ja kohta niitä saa alennuksella blogini lukijat!!

    Meillekin tuli pöllöjä, norsu ja hiiri.. huippu juttu!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyypä pysyä kuulolla, tästä postauksesta syntyi tarve saada tuollainen eväslaukku. :)

      Poista
  5. Pitääkö tuo eväsreppu kuinka hyvin eväät kylmänä? Mietin vaan kun kesän tullen tulee eteen taas jos jonkinlaista päiväretkeä ja tuolla pojalla kulkee omat eväät monessa paikassa mukana. Mitään isoa tai vähän pienempääkään kylmälaukkua ei viitsisi kantaa, mutta tuollainen reppuhan menisi kätevästi menossa mukana.

    Meillä pojan Nova starin vaatteet on tuntuneet reiluille ja niinpä ostin joskus viime loppukesästä Tellulle fleecetakin ajatuksella käyttää tarvittaessa talvella ja nyt kevään tullen. Ei toivoakaan, että mahtuisi, vaikka muuten koko useissa vaatteissa meneekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne siellä pitäisi pysyä viileänä. :)Toi on kyllä kivan pieni ja sen saa hyvin rattaisiin kiinni.
      Tässä pienemmässä ei sitten ole niitä repun kantokahvoja.:)

      Voi ei, onko nuo fleecet sitten pienempiä kuin trikoot ja housut? Tylsää että kuitenkin sitten niin paljon vaihtelua eri tuotteiden välillä.

      Poista
    2. Mä oletin, että kantokahvat on tuossakin, mutta hyvä tietää! Pääasia jos sen rattaisiin kiinni saa. Ilman niitä kun ei tulisi mieleenkään lähteä vauhtiveikon kanssa liikenteeseen :)

      On tosiaan harmillista, kun koko vaihtelee eri tuotteiden välillä. Jos oisin tiennyt fleecen olevan pienempää kokoa niin oisi voinut jäädä ostamatta tai ainakin valituksi tullut isompi koko.

      Poista
  6. Ihan reipas kerholainen! Jotenkin Eppunen näyttää tosi isolta pojalta noissa kuvissa:)
    Tosi raikas tuo Nova Starin paita! Meillä ei NOva Starin paitoja olekaan ollut, mutta merkin hupparit ovta mielestäni taas aika pieniä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei meinaa malttaa odottaa lähtöä. :-)
      Mäkin tykkäsin juuri rtuosta raikkaasta väristä. mietin juuri että näitä pitää ostaa myös jatkossa.
      Huppari minkä ostin on 92, mutta ei olla vielä sovitettu sitä. :-)

      Poista
  7. Voi vitsit, näyttääköhän minunkin pieni poikani muiden silmissä noin isolta?! :)
    Farkut tekee aina jotenkin niin ison pojan näköiseksi.

    Kylmälaukkureppua voisin minäkin harkita, ulos katsoessa ei voi erehtyä - kyllä se kesä sieltä tulee! Saisi eväät pysymään kylminä autoretkillä. Muita tavaroita varten meillä on se kaivurireppu, mutta eväät olisi kiva saada viileään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii :-) Ne on noi "ison miehen" farkut. ;-D
      Mun mieskin sanoi noista farkuista, että näähän on ihan samanlaiset kun aikuisilla kun kaikki detskut on kuin "oikeissa" farkuissa, samoin malli.:)

      Tänään jo aurinko paistoi ihanasti. Saadan tuohon kesällä myös eväät mukaan puistoon tai sit juuri autolla lähdettäessä, jolloin tuntuu että kaikki vaan kuumenee autossa vaikka kuinka olisi ilmastointi täysillä.:D Meillä on kan toinen reppu sitten isompia juttuja varten.:)

      Poista
  8. Olen samaa mieltä, että pusero on suurehkoa kokoa!! Meille riitti hyvin 80/86. Ja ihana reppu, must have!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on! Saa sitten nähdä kuinka käy pesussa, mutta eipä ainakaan voi kutistua pieneksi, on sen verta reilu. :D
      Reppu on <3 ja suosittelen muillekin.:)

      Poista
  9. Tosi tyylikäs pikkumies :D

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)