18.2.2012

Eppusen oma huone *kuvia*

Olen joskus aiemminkin laittanut jokusen kuvan Eppusen huoneesta, mutta tänään tein pienen pienen muutoksen huoneessa, ja samalla suunnittelin uuden sängyn sekä pienen piirustunpöydän hankitaa. Kuten aiemmin postasin, minullahan oli siis jo melkein sellainen pöytä- ja tuolisetti hyppysissäni, mutta en sitten saanutkaan sitä. Jos joltain on jäänyt surkuhupaisa pöytävalitukseni lukematta, se löytyy TÄÄLTÄ.
Epun huoneessa oleva Fatboy sai nyt uuden paikan keskeltä huonetta, ja toimii samalla "lököilysohvana" sekä kiipeilyvuorena. Pöydälle ja tuolille olen suunnitellut paikan ihan oven vieressä olevaan koloseen, mutta jos se ei siihen mahdu, saa Fatboy lähteä ja pöytä tulla sen tilalle. Meillä nimittäin olisi yläkerrassa toinenkin paikka Fatboylle. Ovesta katsottuna ihan oikealla on suuret kaapit, ne eivät vain näy kuvissa. Niiden ja oven välissä on nyt pieni tila, johon pienen pöydän kyllä saisi mahtumaan. Siinä kohtaa on nyt muutama lelulaatikko. Toinen vaihtoehto on sijoittaa pöytä ja tuoli alakertaan, jossa oleilemme aika paljon varsinkin aamuisin. Ja Epulla on tapana aloittaa päivät aina piirtämällä. Näin ollen setti puolustaisi paikkaansa myös alakerrassa. Olen jo ollut monesti vähällä luovuttaa ja marssia Ikeaan ostamaan sieltä lasten tuoli- ja pöytäsetin. Ainakin tuo punainen tai valkoinen Kritter pöytä ja tuoli sopisivat väriensä puolesta Epun huoneeseen (NÄMÄ). Toisaalta taas joidenkin vähän Ikeaa harvinaisempien kalusteiden löytäminen edelleen houkuttelisi, koska olinhan jo hyvin lähellä saada sellaiset. Olen ahkerasti selannut myös huuto.nettiä, mutta ainakaan vielä mitään älyttömän mahtavaa ei ole tullut eteen.
Myös lastenhuoneen tapetit ovat meillä hankintalistalla, mutta luultavasti sille asialle emme saa tehtyä mitään ennen mieheni kesälomia. Muutenkin juuri oikean tapetin valinta on aika haatavaa, koska pienessä huoneessa on jo valmiiksi paljon tavaraa, ja tapetti ei saa olla liian rauhaton. Olen katsellut muutamaa kivaa tapettia Sandbergin sekä Esta for kidsin mallistoista, mutta ihan juuri sitä oikeaa ei ole vielä tullut vastaan. Jos teillä lukijoilla olisi jotain ehdotuksia, vinkkejä tai linkkejä, niitä otetaan mielellään vastaan. Onneksi tämän projektin kanssa ei ole kauhea kiire, ja huonetta voi laittaa kuntoon koko ajan vähän kerrallaan.


















39 kommenttia:

  1. Voi Epulla on kyllä niin ihana huone!Mun silmään seinät ei kaipoaa edes tapettia kun verhoilla ja tyynyillä ja muilla jutuilla saa niin kivasti väriä. Voisin ottaa ihan kaikki kyllä noista Aatunkin huoneeseen (jota ei edes ole) mutta tulevaisuutta ajatellen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sini, nyt sain vielä yhden kuvan lisättyä:) Se saattaa olla myös yksi vaihtoehto, koska tällä vauhdilla mitä meillä sisustetaan, ei kauhean nopeasti tapahdu..;-D

      Poista
  2. Kerrassaan ihana huone Epulla, mukavan raikkaat värit. Myös minun mielestäni huone ei tapettia edes kaipaa, tai joku yksivärinen tehosteseinä voisi myös olla kiva.

    Mistä tuo naulakon päällä oleva suloinen taulu/juliste on hommattu?
    Etsystä olen joskus vastaavanlaisia ihaillut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tehosteseinä on ollut myös mietinnässä, mutta en oikein tiedä, mikä seinä olisi paras tehosteeksi.. ?:)Myös vinkkejä tähän otetaan vastaan. :)
      Juliste on Naoko Stoopin graafiikkaa, ja ostettu Etsystä. Naoko Stoopin shop löytyy täältä: http://www.etsy.com/shop/naokosstoop

      Poista
  3. Mistä tuo seinähylly on missä on kirjoja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikeasta, muistelen, että se olisi ollut Lack -sarjaa, mutta en nyt ole ihan varma muistanko oikein. Ikeasta kuitenkin ostettu.

      Poista
  4. Hei, minusta huone on tosi kiva ihan tuollaisenaan, siis ilman mitään maalia tai tapettia seinällä :)) Jos jossain kohtaa kyllästytkin tähtiin ja noihin väreihin, on huoneen ilme tosi helppo vaihtaa vaan Epun vaatteita, tyynyjä jne,,,vaihtamalla :)) Minen tekis mitään, paitsi tietty pöytä ja tuoli kuulostaa oikein hyvältä :) Meillä on niin pieni pojan huone että saa nähdä miten sinne saadaan enää pöytää ja tuolia mahtumaan...mutta mulla on idea :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on, voi olla että jossain vaiheessa kiva vaihtaa värejä.:) Mutta mistäs löytyis meille ihana pikkuinen ja tuoli?

      Poista
    2. Hei minäkin olen etsiskellyt ihania pöytiä ja tuoleja: ennenkaikkea PIENIÄ :D Laittelen sulle illemmalla linkkejä löydöistäni, vaikka epäilenkin sinun kääntäneen jo kaikki mahdolliset linkit kivojen kalusteiden toiveissa :)) Nyt täytyy kirmata töihin!

      Poista
  5. Tosi kiva huone Epulla!

    Ihan villi veikkaus vaan; teilläkin taidetaan tykätä tähdistä! ;D

    VastaaPoista
  6. Oi miten kiva huone. Tähdet on ihania. :)
    Meillä on poikien huoneen uudistus menossa ja jotain tuon tyyppistä sinne suunnittelen. Tosin meille tulee tod.näk. musta-valkoinen huone ja ripaus punaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Vielä olisi kiva saada raitaa johonkin..:)
      Musta-valko-punainen kuulostaa tosi hyvältä!:) Toivottavasti nähdään kuvia teiltä kans jossain vaiheessa :)

      Poista
  7. Ihana huone! Kyllä Epun kelpaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maria :) Kyllä Eppu ainakin tuolla hyvin viihtyy ja leikkii mielellään :-D

      Poista
  8. Epulla on upea huone! Mä haluaisin pojan huoneeseen samoja värejä, mutta sekoittavana palana meiltä löytyy yksi kiva iso Babar taulu, joka ei sovi sini-puna-valkoiseen värimaailmaan... Vanhassa kodissa lastenhuone sisustettiin tauluun sopivilla väreillä, joten ehkä nyt voisi vaihtaa värejä ja tyyliä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) No mutta haittaakos tuo? Jos siihen vaikka löytyisi jotkut väreihin sopivat uudet kehykset? Babar on ihana, ei ihme jos suosikki.:) Itse tykkäisin myös Tintti -taulusta, sellaisesta jossa on se valkoinen koira, mutta vielä ei ole sopivaa tullut eteen.

      Poista
  9. Tosi kivannäköinen huone! Todella raikkaat värit ja kivat tähdet. Minunkaan mielestä huone ei välttämättä kaipaa tapettia, tuleeko jo liian sekavaa/Rauhatonta. Tehostevärinen seinä voisi toimia esim. Punaista!
    Meillä on Ikean kritter pöytä ja tuolit lastenhuoneessa ja ovat kivat. Itse ajattelin aikoinaan ettei niille ole montaa vuotta käyttöä ettei halua sijoittaa enempää. Toisekseen lastenhuoneen huonekalut ovat aika kovalla käytöllä, joten jos ostaa Ikeaa niin ei harmita, vaikka vähän käytönjälikiäkin tulee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Sitä ollaan kovasti myös pohdittu ja tänään kun katsottiin näitä kuvia miehen kanssa ruudulta, naurettiin että huone näyttää jo nyt ihan sirkukselta. :D
      Käytiin itseasiassa katsastamassa tänään Kritterit, mutta harmikseni se punaisen vaihtoehdon sävy olikin kirkkaampi ja keltaiseen taittuvampi kuin Ikean kotisivuilla. Mutta ehkä se valkoinen voisi hyvinkin sopia, siihenhän voisi sitten ommella jonkun värillisen tuolin pehmusteen tms. :) Mä luulen, että niitä käytönjälkiä meillä kyllä tulisi aika runsaasti. :D

      Poista
  10. Hih, ehkä pöljin mahdollinen kommentti/kysymys, mutta mikä lämmitys Eppusen huoneessa on? Kiinnitin huomiota, että ikkunan alla ei näytä olevan patteria. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei yhtään tyhmä kysymys, saa sitäkin kysyä. Ja ihan hyvä huomio, meillä ei nimittäin ole pattereita ollenkaan vaan vesikiertoinen lattialämmitys, eli seinässä on termostaatti, josta voi säätää lämpöä.:)

      Poista
  11. Mukava kurkistaa pojan huoneeseen. Itsekin tykkään tähdistä. Meiltä löytyy niitä jokaisen pojan huoneesta, hiukan eri värisinä. Epun huone on tosi raikkaan oloinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tähdet ja raidat ovat kivoja! :) Tämä huone on jatkuvasti "elävässä" tilassa, mutta josko nyt hetki mentäisiin näin. :)

      Poista
  12. Hei, onko fatboy junior vai se normaali koko?

    VastaaPoista
  13. Tosi makee huone on Epulla. Mä tykkään. :) :D

    Amanda

    VastaaPoista
  14. Vastaukset
    1. Hei, ja kiitos! :) Mulla oli jäänyt jostain syystä tämä kommentti huomaamatta ja nyt vasta pääsin vastaamaan, pahoittelut siitä. :)

      Poista
  15. mistä noita puisia kirjaimia saa? olen yrittänyt tytöillemme etsiä, mutta en ole vielä löytänyt. olen vasta löytänyt blogisi ja tykkään hurjasti, vaikka kertookin pienen pojan touhuista ja meillä asustaa vain pari neitoa :) mielenkiinnolla aina odottelen uusia päivityksiä! tosi harvoin tulee vaan kommenttia laitettua, kun on mukamas niin kiire, postaukset luen kyllä aina! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Jenni, Nuo puiset kirjaimet ovat Stockmannin Casa -mallistosta, ja niitä on mun mielestä siellä ollut jatkuvasti myynnissä. :) Ostin noi meidän Helsingin keskustan Stokkalta niin luulisin, että sieltä sitten ainakin löytyy. :) Niissä on takana myös reikä/paikka koukulle tai naulalle, niin ne saa myös seinälle tai vaikka oveen jos haluaa.:)

      Ja kiitos Jenni sanoistasi, pelastit varmasti mun koko tylsästi alkaneen päivän, kun luin tän sun kommentin!:)

      Poista
    2. Kiitos, täytyypä käydä katsomassa olisiko Tampereella, kun seuraavan kerran siellä käydään, se kun on lähempänä meitä :)

      Poista
  16. Onko toi epun fatboy junior vai se iso?

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)