2.1.2012

Pieniä aleostoksia

Ajattelin tässä postauksessa esitellä muutamia vaatimattomia aleostoksiani. Tällä kertaa en ole kolunnut alennusmyynneissä vaan kaikki jutut löytyivät nettikaupoista. Kävin kylläkin kiertämässä muutamassa ostoskeskuksessa hyvin laihoin tuloksin. En löytänyt mitään. 
Koitin etsiä Eppuselle varustusta lähinnä ensi syksyä ja talvea ajatellen. Ja koska haalarit ovat nyt pannassa meidän ostoslistalla (tämän surkean talven takia), koitin katsella muuta hyödyllistä. Löysinkin ihailemani Mini Rodinin parkatakin syksyksi hyvään hintaan Miniq:sta, ja click-click, tilaus lähti menemään. Ystävälläni oli tosin hieman huonoja kokemuksia kyseisestä nettikaupasta, koska hänen tilaamaansa tuotetta ei sitten ollutkaan saatavilla, joten hieman jännityksellä odotan löytääkö takki koskaan perille, tai siis riittikö meillekin yksi.
Lisäksi etsiskelin Eppuselle meidän lempifarkkuja Mini Rodinin Santiago slim -mallia seuraavassa koossa jemmaan, ja onnekseni sellaiset löytyivätkin Babyshopista. Nämä ihanaakin ihanammat farkut ehtivät kotiutuakin juuri ennen uutta vuotta, ja täytyy sanoa, että ainakin vielä niissä löytyy kasvunvaraa aika reilusti. :)
Sitten nappasin vielä Smallablen alesta Stella McCartneyn pipon sekä muutaman Eva & Oli merkin säilytyslaatikon, tähtikuosilla tietenkin. Näistä meillä on jatkuvasti huutava pula, koska pikkutavaraa pienen miehen huoneesta löytyy, ja huone on tosi helppo ja nopea pitää siistinä, kun kaikille pienellekin tavaroille on paikkansa. 
Tässä siis meidän kaikki aleostokset. En tehnyt mitään suuria hankintoja tällä kertaa. Ainoa juttu, mikä jäi uupumaan, olivat jotkut hyvälaatuiset poikien nahkaiset talvikengät. Laskeskelin, että ensi talvena tarvitsemme koon 27 kenkiä. Katsoin kyllä muutamia kenkäkauppojen nettisivuja, ja esimerkiksi Pikkujalat -nettikaupan alennusmyynnissä oli kivoja juttuja, mutta valitettavasti ei meidän koossa yhtäkään mallia josta olisin kiinnostunut. Kurkkasin myös Ajabajakids:n alet, mutta siellä oli vielä vähemmän vaihtoehtoja jäljellä. Nyt kysynkin, olisiko jollakulla meille hyvää alevinkkiä ensi syksyn tai talven kenkiin? :)
Alla kuvia pikku aleostoistani. Mukavaa vuoden ensimmäistä viikkoa! :)

8 kommenttia:

  1. ihania löytöjä! ja hyvä postaus..

    Minin takki aivan ihana..

    VastaaPoista
  2. Kivoja löytöjä! Mua pisti hymyilyttämään tuo kengänkoko. Meillä kun on Pikkutäryllä tänä vuonna jo talvikengät kokoa 26, vaikka muuten pojat suht' samankokoisia ovatkin! :)

    VastaaPoista
  3. Kivoja löytöjä. =) En ole jotenkin osannut käyttää farkkuja Oliverilla, kuin kyläillessä tai juhliessa, mutta seuraavan koon jemmalaatikosta löytyy nyt myös monia tosi kivoja farkkuja, joten ehkä nyt kunnostaudumme tämän asian kanssa. ;-) Oliver on tosiaan syntynyt ihan niin kuin Eppunenkin elokuussa 2010, eli mukava seurailla samanikäistä vesseliä. Oliver syntyi 28 pvä, koskas Eppunen syntyi?

    VastaaPoista
  4. Riikka: Kiitos! Se on.. mä niin toivon, että se saapuu pian :)

    Nanna: Ohops, meillä on siis vähän kirittävää! ;) Epulla tosin on kai aika pienehkö jalka verrattuna muihinkin samanikäisiin poikiin. Voipi olla että ensi talvena jopa 28 ;)

    Janina: Olin itse tosi tyytyväinen!:) Me ollaan tosi farkkuhulluja ja melkein aina Epullakin farkut jalassa, mutta kaikkein eniten on ollut käytössä tuo malli, joten pitihän mun hamstrata jo seuraava pari varalle. ;) Oijoi, siellä siis myös elokuinen.<3 Eppu on syntynyt 2/8 eli muutaman viikon vanhempi. :)

    VastaaPoista
  5. Kivoja aleostoja. Me ollaan kanssa tykätty Rodinin slim farkuista ja voisin ottaa seuraavassa koossa pojalle.

    Mä en ole uskaltanut ostaa kenkiä kenellekään lapsistani koskaan seuraavaan kauteen, koska en ole varma oikeasta koosta. Meillä 4v käytti viime talvena 27 kokoa. Pojilla taitaa jalan kasvu olla alusta asti reippaampaa. Pojalla on talvikengissä koko 24 käytössä, mutta katsoin juuri, että niissä on vielä reilusti kasvuvaraa ja ehkä kokoa pienempikin olisi mennyt. Mitä Eppu kenkäkokoa käyttää?

    VastaaPoista
  6. Tosi kivoja aleostoja!
    Noi Mini Rondinin farkut näyttävät kivan mallisilta, pitääkin koittaa katsoa samoja meillekin kokeiluun..
    Vaikka olenkin kova alehamsteri, en ole paljonkaan kenkiä osannut ostaa jemmaan, jalan kasvu kun on niin arvaamatonta. Ostin alkukeväästä Neidillemme pienellä kasvuvaralla kesään kävelykengät ja sulloin ne samaiset juuri odottamaan ensi kesää, jalka kun ei ollutkaan kasvanut edes sitä ihan pientä kasvuvaraa:) Oletko katsellut sundbaby.dk:sta? Sieltä olen monesti meille ostanut Arautorapin ja Bisgaardin kenkiä ja siellä näytti olevan alekin:)

    VastaaPoista
  7. Hei, kiva lukea kun lapsesi about samaa kokoa kuin omani; hamstrasin kyllä heti alen tultua ensi talvelle kamelinruskeat talvikengät pikkujalat -verkkokaupasta, ihanan paksu on tuo villavuori:
    http://www.pikkujalat.fi/product_details.php?p=682
    Nahkavartisia Kanadansaappaita mietin liian pitkään; niistä ehti mennä koot...Sitten uudella merkillä CIAO BIMBIllä vai mikä se oli, on makeet "kaupunkitalvikengät" ja mietin onko liian isot ensi talvena kun on pienin koko 28:
    http://www.pikkujalat.fi/product_details.php?p=748
    Ihanaa kaikkea houkuttelevaa on netissä alemyynneissä... :)
    Hyvää Uutta Vuotta kaikille!
    -mima-

    VastaaPoista
  8. -M-: Kehtaankohan myöntää, että eilen illalla..hmm.. vähän repsahdin, ja hamstrasin vielä harmaana seuraavan koon. ;) Oii:sta löytyi vielä hyvässä alessa.
    Meillä on tällä hetkellä käytössä 23 ja 24, riippuen vähän kengistä. Huih.. menekööhän ihan pieleen jos ostan jo nyt.. ? :)

    *riikka*: Suosittelen tosi paljon noita MR farkkuja. Tuo malli on sopinut Eppuselle kaikkein parhaiten, ja saanut tosi paljon kehuja aina ulkopuolisilta kun ollaan menty nämä MR farkut jalassa. Lisäksi malli on tosi hyvä päällä.
    En ole katsonut vielä tulta, mutta kiitos vinkisä, sinne suuntaan siis seuraavaksi. Click-click! :)

    -mima-: Kitos vinkeistä, minulta on nuo rapit mennyt ihan ohi, tuollaiset kelpaisivat kyllä meillekin, näyttävät tosi kauniilta juuri tuossa kamelin värissä. Täytyypä mennä miettiä noita ja vielä pohtia tuota kokoasiaakin. Tuo lämmin villavuori on kyllä loistava!
    Nyt on noita houkutuksia vähän liikaakin, koitan vähän hillitä.. ;)
    Mukavaa uutta vuotta myös teille! :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)