12.12.2011

Zuida duida, osaatsä uida?

.. pysytsä pinnalla? Noh, ainakin tuon Arenan täytettävän uintipuvun avulla pysyy hyvin pinnalla, ja oppii kuulemma myös hyvin uimaan. (?) Tosin, huono onni kohtasi meidät uintireissun päätteeksi ja *POKS*  miehen tyhjentäessä puvusta ilmoja, toinen puoli posahti. :(
Uinti on meidän pienen Eppukalan lempijuttuja, ja kaikki veden kanssa läiskyttäminen on aina hirmu hauskaa. Minä en ole aina yhtä innoissani varsinkin kun läiskytyksen kohteeksi joutuu vaikkapa koiran vesikuppi. Onneksi poika pääsee välillä kunnolla läiskyttämään ja uiskentelemaan vauvauinissa. Niin ja kylpyammeessa. Tosin kuulin, että eräässä tuttavaperheessä lasten kylpeminen yläkerrassa aiheutti pienoisen vesivahingon. ;-D
Vedessä Eppunen hymyilee leveästi kuin Hangon keksi. Välillä jopa hihkuu ja nauraa räkättää. Parasta on kuitenkin liukumäki veteen. Uudestaan! Uudestaan!
Muutenkin tuo vauvauinti on sujunut oikein iloisissa merkeissä lukuunottamatta tätä puvun posahtamisssssssshta. Onko kelleen muulle käynyt näin ja voiko sitä korjata? Vai selviääkö tästä ainoastaan kauppareissun avulla?





4 kommenttia:

  1. Ihana pieni uimamaisteri! :-D
    Meilläkin käytiin vauvauinnissa ja nyt "isompana" satunnaisesti lähinnä iskän kanssa käyvät Flamingon lämpimissä vesissä lillumassa tuntitolkulla.

    Tuollaisesta puvusta meillä ei ole kokemusta, mutta voisiko siitä reklamoida? Kait sen nyt vähän kestävämpi kuuluisi olla??

    VastaaPoista
  2. Meillä on tuo puku joulupaketissa odottamassa, kyläkin isommalle, kun terapia-altaassa uima-avut on kiellettyjä. Täytyy toivoa ettei nyt noin huonosti kävisi, mäkin kyllä reklamoisin!

    VastaaPoista
  3. vau mikä puku. mekin halutaan!

    mistä saa?

    VastaaPoista
  4. Jassu: Heh, me tässä kans juuri viikonloppuna suunniteltiin lillumisreissua Flamingoon! Parasta! :) Kai siitä voisi, täytyy nyt oiekin tutkia, että mitä sille tapahtui.. :D

    -Anni-: Tuo on kyllä ihan loistava! Jotenkin huomaa jo sen kannattelueron altaassa ja ainakin meidän uimaope kehui ko. pukua että pitäisi toimia.

    Riikka: Stokkalta, urheiluliikkeistä, nettikaupoista.. ja kun eräs ystäväni

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)